Contact
Contact
Vancis, de cloudspecialist voor het onderwijs

Vancis biedt kwalitatieve cloud-, storage en IaaS diensten die heel specifiek aansluiten op de behoeften in het onderwijs.

Vancis heeft enorm veel onderwijsexpertise in huis. Wij zijn voortgekomen uit SURFsara en werken al meer dan 40 jaar op het snijvlak van IT en onderwijs. Onze diensten hebben zich al die tijd doorontwikkeld tot het krachtige pakket van vandaag.

 

Enthousiast en pragmatisch

Ervaar zelf hoe waardevol de samenwerking tussen onderwijs en Vancis is. Instellingen zijn niet alleen enthousiast over de wijze waarop wij ze helpen aan hun doelstellingen, zoals flexibiliteit, beschikbaarheid en kostenbeheersing. Het onderwijs waardeert ook onze pragmatische en resultaatgerichte aanpak.

Mbo, hbo of universiteit: de organisaties profiteren van onze kennis en jarenlange ervaring. Bijvoorbeeld doordat wij planningen vanzelfsprekend afstemmen op hun onderwijskalender. Dit schept een prettige band met wederzijds vertrouwen.

Vancis biedt kwalitatieve cloud- en storagediensten die aansluiten op de behoeften in het onderwijs. Zoals het gebruik van SURFconext, IPv6, eigen softwarelicenties (mits geoorloofd) en koppelingen op netwerklagen 2 en 3. De kwaliteit is geborgd door verscheidene certificeringen. Aan privacy en beveiliging stellen we strenge eisen.

 

Waarom Vancis bij uw onderwijsinstelling past?

  • Pragmatisch
  • Resultaatgericht
  • Diensten voor het onderwijs
  • Strengste privacy en veiligheid
  • De juiste certificeringen
  • 40 jaar in het onderwijs

Oplossingen en diensten specifiek voor het onderwijs

Geen aanbieder is zo diep in de sector geworteld als Vancis. Als spin-off van SURFsara specialiseren wij ons al meer dan 40 jaar op het onderwijs. Dat doen we zowel op technisch als strategisch vlak. Onze engineers en consultants weten wat er speelt en denken met u mee.

Veel onderwijsinstellingen vertrouwen hun IT toe aan Vancis. Zij tillen de dienstverlening en kwaliteit van onderwijs naar een hoger plan met onze producten en diensten. Schaalbare, betaalbare en hoogwaardige oplossingen, ontwikkeld voor middelbaar onderwijs, hoger onderwijs en universiteiten.

 

SURFCumulus

Via SURFcumulus van SURFnet maakt uw onderwijsinstelling makkelijk en snel kennis met onze Cloud Services. Als onderwijsinstelling kunt u zonder aanbesteding IaaS-diensten selecteren onder de beste voorwaarden.

Lees hier wat SURFcumulus  inhoudt en hoe het werkt.

Zo ervaren andere onderwijsinstellingen de dienstverlening van Vancis
Regio College
Lees meer >
Paralax
Lees meer >
Vancis, de cloudspecialist voor het onderwijs

Benieuwd wat Vancis voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact op