Contact
Contact
Over Vancis

Wij zijn Vancis

The Managed Cloud Company!

Wij zijn dé Managed cloud company! Dagelijks helpen wij organisaties de kracht van cloud computing te ontdekken door het bieden van visie, strategie en natuurlijk de dagelijkse werkzaamheden. Wij leveren en beheren de volledige technologie-stack, van de (multi)cloudlaag tot uitgebreid applicatie- en datamanagement. Dit doen we al ruim 40 jaar, met passie en overtuiging. Wij werken vanuit de belofte altijd vernieuwend en vooruitstrevend te zijn en te blijven.

 

U de focus, wij de IT

Ons doel is om onze klanten te ontzorgen door ingewikkelde processen zoveel mogelijk te automatiseren en business en IT in één effectieve flow te brengen. Zodat onze klanten zich kunnen bezighouden waar zij goed in zijn, hun eigen core-business! Wij draaien in Azure, AWS en in onze Private en Shared Vancis Clouds. Dit zijn geoptimaliseerde VMware based clouds die ontworpen zijn om grote netwerken van virtuele machines en containers in te zetten en te beheren als een high performance, high available SaaS cloud computing platform. Bij Vancis streven we ernaar de nummer 1 te zijn in alles wat we doen.

Ons motto is: We doen het goed, of we doen het niet!

Denken vanuit Multi-Cloud strategie

Multi Cloud staat voor keuze hebben in waar uw IT-systemen landen. Afhankelijk van uw behoeften en gebruikte applicaties en diensten helpen wij u naar de juiste cloud(s). Cloud is daarbij geen doel, maar een middel waarmee u uw bedrijfsdoelstellingen kunt behalen.

Jarenlange ervaring

Wij werken veelal voor branches in het onderwijs, de zorg, onderzoek en voor andere IT dienstverleners, voor zowel commerciële als non-profit organisaties. Ons team van ruim 80 bevlogen experts hebben niet alleen alle business en technologische expertise in huis, maar ook uitgebreide kennis van de markt. Door onze jarenlange ervaring kennen wij onze klanten en begrijpen voor welke uitdagingen zij staan. Wij zoeken altijd naar de beste oplossing. Hierdoor ontstaan lange relaties met onze klanten op basis van vertrouwen en professionaliteit.

Vancis is niet zomaar een IT-dienstverlener. Als geen ander hebben wij ons gespecialiseerd op onderwijs, zorg en onderzoek. In deze sectoren lopen wij al ruim 40 jaar mee. Eerst als onderdeel van SURFsara, het IT-samenwerkingsverband van instellingen in het hoger onderwijs. En vanaf 2008 als onafhankelijke spin-off.

Wist u dat: wij al sinds het begin van de jaren zeventig data opslaan voor klanten in onze datacenters? Wij doen dat met veel aandacht voor beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid. Sommige van de gegevens uit die begintijd staan nog steeds op onze systemen.
Wat kunt u van ons verwachten?
  • Breed portfolio van standaarddiensten
  • Stabiele cloud-omgeving
  • Duidelijke en flexibele pay-per-use contracten
  • Hosting in de top datacenters op Nederlandse bodem
  • Deskundige en goed bereikbare customer support

 

Als partner in cloud vindt u in Vancis een proactieve partner die strategisch met u meedenkt om zo uw organisatie doelen te behalen.

Vancis is uw partner in Cloud
Benieuwd wat Vancis voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Meer over Vancis
Vancis cloud
Lees meer >
Kwaliteit
Lees meer >
Security & compliance
Lees meer >
Onze klanten
Lees meer >
Organisatie
Lees meer >