Contact
Contact
Vancis, de cloudspecialist voor onderzoeksinstellingen

Onderzoeksinstellingen vinden bij Vancis de veiligheid, flexibiliteit en IT-capaciteit die zij nodig hebben.

Ieder type onderzoek vraagt om andere analytische tools en visualisatiemogelijkheden. Daarom zijn flexibiliteit en rekenkracht belangrijke eisen van een IT-omgeving voor onderzoeksinstellingen. Als spin-off van SURFsara, ondersteunen wij al 40 jaar het onderzoeksveld met IT-diensten.

 

Uw onderzoektools, uit de cloud

Wij leveren analyse- en visualisatietools uit de cloud en zorgen voor een goede integratie met onze dataopslagdiensten.

Steeds meer medisch en biomedisch onderzoek is gericht op het analyseren van hele grote datasets, bijvoorbeeld DNA-onderzoek. Bovendien worden datasets steeds vaker in combinatie met elkaar onderzocht, denk aan de combinatie van een scan, DNA-profiel, een door de patiënt ingevulde vragenlijst en data die door sensoren wordt vergaard. Het combineren van vele verschillende datasets en het analyseren van deze enorm grote hoeveelheden data vraagt capaciteit, die via de cloud onbeperkt beschikbaar is.

 

Veilig samenwerken

In de Vancis onderzoekscloud kunnen onderzoekers veilig samenwerken, zonder dat zij zich druk hoeven te maken over de technische aspecten die komen kijken bij data governance, het beveiligen van de verbindingen of het anonimiseren van de datasets.

Medisch onderzoek gebeurt zelden in isolatie. Zeker in het translationele traject, van vinding in het lab naar de klinische praktijk, is multidisciplinaire samenwerking essentieel. Onderzoekers moeten eenvoudig datasets en onderzoeksresultaten kunnen delen, zonder dat zij zich druk hoeven maken over zaken als het waarborgen van de privacy van onderzoeksdeelnemers, het beveiligen van de data of het reproduceerbaar maken van de onderzoeksresultaten.

 

Onze diensten sluiten naadloos aan op het onderzoeksveld:

  • Flexibel
  • Kostenefficiënt
  • Geaccrediteerde omgeving
  • Onderzoektools uit de cloud
  • Integratie met dataopslag
  • Gericht op samenwerken
  • Voldoet aan wet- en regelgeving
Clouddiensten
Clouddiensten
Onze cloud oplossingen bieden onderzoeksinstellingen grote flexibiliteit, schaalbaarheid, kosteneffectiviteit en security.
Security en compliance
Security en compliance
Wat er ook gebeurt: de veiligheid van uw data en daarmee uw bedrijfsvoering staan voorop. Met ons verzekert u de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van gegevens.
Connectiviteit
Connectiviteit
In onze informatiemaatschappij, en zeker binnen onderzoeksinstellingen, zijn veilige en snelle verbindingen voor data van groot belang. Maar hoe zorg je dat verbindingen veilig zijn en blijven?
Vancis, de cloudspecialist voor onderzoeksinstellingen

Benieuwd wat Vancis voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact op