Contact
Contact
DRaaS
Disaster Recovery as a Service

Voorbereid op calamiteiten

Disaster Recovery as a Service – DRaaS: Waarom het belangrijk is voor uw bedrijf

Niemand kan voorspellen wanneer zich een calamiteit voordoet, maar als het gebeurt, kunnen de gevolgen desastreus zijn voor bedrijven. Calamiteiten kunnen vele vormen aannemen, van natuurrampen zoals overstromingen en branden tot cyberaanvallen en menselijke fouten. Wat de oorzaak ook is, het verlies van kritieke bedrijfssystemen en -gegevens kan leiden tot aanzienlijke financiële verliezen, reputatieschade en zelfs de sluiting van een bedrijf. Daarom is Disaster Recovery as a Service – DRaaS een essentieel onderdeel van de bedrijfscontinuïteitsplanning.

 

Wat is DRaaS?

DRaaS is een clouddienst waarmee bedrijven hun gegevens en IT-infrastructuur kunnen herstellen in geval van een ramp of uitval. Met DRaaS kunnen bedrijven hun kritieke systemen en toepassingen snel herstellen, waardoor de uitvaltijd tot een minimum wordt beperkt en inkomsten- en productiviteitsverlies wordt voorkomen. Vancis biedt hiervoor een reeks diensten aan, waaronder back-up en -replicatie, failover en failback, en het testen en valideren van recovery-plannen.

 

Waarom is DRaaS belangrijk?

Minimale downtime

Downtime is kostbaar, omdat het kan leiden tot verlies van inkomsten, productiviteit en klanttevredenheid. De DRaaS oplossing van Vancis helpt downtime te minimaliseren door kritieke systemen en toepassingen snel te herstellen.

Kosten efficiënt

DRaaS is kosteneffectieve oplossing zijn voor bedrijven. U betaalt alleen voor de diensten die u nodig heeft, zonder te hoeven investeren in een eigen infrastructuur voor disaster recovery en deze te onderhouden.

Schaalbaar

DRaaS kan eenvoudig worden op- of afgeschaald op basis van de behoeften van uw organisatie, zodat u uw disaster recovery-strategie kunt aanpassen naarmate uw bedrijf groeit of verandert.

Gemoedsrust

Weten dat uw kritieke gegevens en systemen beschermd zijn en snel kunnen worden hersteld in het geval van een ramp geeft rust, zodat u zich kunt concentreren op waar u goed in bent, uw core-business.

Essentieel

Disaster recovery planning is essentieel voor organisaties van elke omvang. DRaaS biedt een kosteneffectieve en betrouwbare manier om uw kritieke systemen en toepassingen te herstellen in het geval van een ramp of uitval. Door DRaaS te implementeren, kunt u de downtime minimaliseren, de kosten verlagen en er gerust op zijn dat uw kritieke gegevens en systemen beschermd zijn.

DRaaS implementeren?

Wij nemen graag de mogelijheden met u door.

Vil het formulier hieronder in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.