Contact
Contact
Modern Workplace

Iedere organisatie streeft tegenwoordig naar een goede, moderne werkplek voor haar IT-gebruikers. Ook uw gebruikers willen altijd-en-overal toegang tot de apps die zij nodig hebben, via wel device dan ook.

Tenminste, dat is het ideaalplaatje. De praktijk is weerbarstiger. Een voorbeeld: slechts 24 procent van alle IT-gebruikers stelt dat hun organisatie hen de apps geeft die zij nodig hebben. Aan de andere kant hebben IT-beheerders te maken met bijkomende uitdagingen, als gevolg van de opkomst van flexibele werkstijlen en een steeds grotere diversiteit in gebruikte devices en landschappen. Dit vertaalt zich al snel in een complexer IT-landschap dat lastiger valt te overzien en meer cyberdreigingen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over topics als mobility, user experience, kosten en de algemene efficiëntie van uw IT.

 

Hoe vult u de moderne werkplek in?

Heel concreet is er in elke organisatie behoefte aan een digitale werkplek. Maar zodra het over de invulling van deze werkplek gaat, voeren uiteenlopende perspectieven de boventoon. Vaak gaat de discussie over het delivery model. Met ons Application Delivery Platform bieden wij een veelzijdige en voor gebruikers aantrekkelijke oplossing die uniek is in de markt en de beperkingen van veel bestaande oplossingen overstijgt.

 

Applicaties zijn natuurlijk maar één onderdeel van de moderne werkplek. Met onze managed diensten voor zowel de desktop als voor het beheer van devices komt u ook een stuk verder. Zo is de Cloud Scaled Desktop een gesynchroniseerde werkplek die wij vanuit ons eigen datacenter of vanuit de cloud voor u verzorgen. En wilt u grip op het beheer van alle in uw organisatie gebruikte apparaten en wat daarop gebeurt? Dan verzorgen wij dit met behulp van onze Managed Devices-dienst.

 

Niet de oplossing, maar het doel centraal

Natuurlijk, we zijn trots op onze diensten en producten. Maar we beseffen ons ook heel goed dat onze oplossingen geen doel op zich zijn, maar slechts als middel dienen, om u op uw bestemming aan te laten komen. Wij staan u daarom bij tijdens elke stap van deze reis: van advies en analyse van de huidige situatie, tot de implementatie, inrichting en het beheer van de uiteindelijk gekozen oplossing(en).

Benieuwd geworden naar onze diensten voor de werkplek?

Neem contact met ons op en deel met ons uw werkplek-uitdaging! We denken graag met u mee.

 

Neem contact op