Contact
Contact
Vancis, de cloudpartner voor IT bedrijven

Vancis biedt een stabiel, innovatief en toekomstbestendig cloudplatform

We nemen de cloud-infrastructuur van onze klanten over en ondersteunen hen bij het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Dit omvat projectmanagement, ontwikkeling en onderhoud. Op deze manier kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl u de cloud-kant van de activiteiten uitbesteedt.

 

Vancis cloudplatform

Ons flexibele cloudplatform stelt klanten in staat om moeiteloos en zonder beperkingen te groeien. Zo heeft u alle vrijheid om te beslissen over de omvang, connectiviteit en beveiliging. We inventariseren gezamenlijk uw situatie en werken deze uit in een concreet plan. Vancis kan het plan ook implementeren, indien gewenst. Wilt u zelf bepalen hoe u de cloudomgeving inzet? Geen probleem. Onze experts valideren uw plan graag.

 

Uw partner in cloud

Onze infrastructuur en IT-systemen zijn gebruiksvriendelijk, waardoor klanten zich volledig kunnen richten hun core-business. Onze belangrijste doel is om klanten te helpen uitblinken in hun vakgebied.

Vancis, the managed cloud company!

Wij helpen organisaties de kracht van cloud computing te ontdekken, door visie en strategie te bieden en tegelijkertijd de complexiteit en kosten van het beheer ervan te verminderen.
Wat kunt u van ons verwachten
  • Breed portfolio van standaarddiensten
  • Stabiele cloud-omgeving
  • Duidelijke en flexibele pay-per-use contracten
  • Hosting in de top datacenters op Nederlandse bodem
  • Deskundige en goed bereikbare customer support

 

Als partner in cloud vindt u in Vancis een proactieve partner die strategisch met u meedenkt om zo uw organisatie doelen te behalen.

Vancis is uw partner in Cloud

Benieuwd wat Vancis voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact op