Contact
Contact
Onderdeel van TSH

A bright TSH company

Bright Minds Think Alike

In 2018 is Vancis onderdeel geworden van TSH, een portfoliobedrijf van Strikwerda Investments. TSH investeert in toekomstbestendige en innovatieve Managed Service Providers (MSP’s) en helpt de overgenomen organisaties verder te ontwikkelen tot een ware “Premium MSP”. Dit doet TSH niet alleen door het beschikbaar stellen van kapitaal, maar ook door alle onderdelen van TSH aan te moedigen kennis met elkaar te delen en samen te werken aan nieuwe (technologische) oplossingen, waar uiteindelijk de klanten en medewerkers van deze bedrijven weer van profiteren. Zo ontwikkelden we in gezamenlijkheid al met succes nieuwe security diensten, bedenken we samen de beste cloud oplossingen en trekken we samen op in bijvoorbeeld onderhandelingen met leveranciers. Voor medewerkers van TSH bedrijven betekent deze samenwerking dat je behalve op de kennis en ervaring van je eigen collega’s, ook kunt vertrouwen op de samenwerking met je collega’s van de andere TSH bedrijven. Zo verbreden we je netwerk en je doorgroei en ontwikkelmogelijkheden.

 

Bedrijven die onderdeel zijn van TSH behouden hun eigen identiteit en blijven zelfstandig ondernemen. Zo bieden bedrijven die onderdeel zijn van TSH, de zogenaamde “Bright TSH Companies”, hun klanten en medewerkers de kracht en stabiliteit van een grote onderneming, met de aandacht en betrokkenheid van een MKB-bedrijf. TSH groeit snel en heeft de ambitie uiteindelijk de leidende MSP-partij van Europa te zijn. TSH investeert voor de lange termijn, gestoeld op de investeringsvisie van Strikwerda Investments: “Building everlasting companies together”.

Als onderdeel van TSH staan wij dan ook voor stabiliteit, continuïteit en betrouwbaarheid. Zowel in onze oplossingen, als in de toekomst van onze organisatie.

Kijk voor meer informatie op www.tsh.eu of www.strikwerdainvestements.nl