Contact
Contact
Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Klanten kiezen met Vancis niet alleen voor een efficiënte en betrouwbare ICT-partner maar ook voor een milieu- en maatschappijbewuste ICT-dienstverlener.

Klanten kiezen met Vancis niet alleen voor een efficiënte en betrouwbare ICT-partner maar ook voor een milieu- en maatschappijbewuste ICT-dienstverlener. Wij zetten onze producten en diensten duurzaam en sociaal in en lopen hierin graag voorop. Dit zijn geen loze woorden. Wij gaan zo efficiënt mogelijk om met energie, passen duurzame energiebronnen toe en sponsoren maatschappelijke doelen. We doen aan systematische energie- en milieuzorg en nemen maatregelen voor duurzame energie en ketenefficiëntie. Bij ons MVO- en duurzaamheidsbeleid betrekken wij ook onze klanten en partners.

 

Energiezuinig

Vancis adviseert over energiezuinige apparatuur, helpt oude machines te vervangen en maakt iedereen bewust van nieuwe Cloud-technieken. Dit resulteert in kostenbesparing voor onze klanten en draagt bij aan een beter milieu. Wij werken samen met vernieuwende datacenters en dragen bij aan innoverend onderzoek.

 

MVO register

Vancis neemt deel aan het MVO-register. Dit is een online platform waarop bedrijven hun MVO-prestaties kunnen toetsen en erover kunnen rapporteren. Deze rapportages zijn toegankelijk voor alle aangesloten bedrijven. Lees hier meer over het MVO-register.