Contact
Contact
BaaS
Back-up as a Service

Back-up as a Service (BaaS): Wat het is en waarom uw bedrijf het nodig heeft

Gegevensverlies is een grote zorg voor bedrijven van elke omvang. Of het nu het gevolg is van hardwarefouten, menselijke fouten of cyberaanvallen, het verlies van kritieke bedrijfsgegevens kan aanzienlijke financiële en reputatiegevolgen hebben. Daarom is Back-up as a Service (BaaS) een essentieel onderdeel van de bedrijfscontinuïteitsplanning.

 

Stelt u zich een scenario voor waarbij de kritieke gegevens van uw bedrijf verloren gaan door een systeemstoring, cyberaanval of natuurramp. De kosten van gegevensverlies kunnen voor elk bedrijf catastrofaal zijn, van inkomstenverlies tot reputatieschade en zelfs wettelijke aansprakelijkheid. Vancis biedt met haar BaaS oplossing een betrouwbare en veilige oplossingen voor gegevensback-up en -herstel die de kritieke informatie van uw bedrijf beschermen.

 

Waarom Vancis BaaS

Gemoedsrust

Met Vancis BaaS kunt u erop vertrouwen dat uw gegevens beschermd en veilig zijn. U hoeft zich geen zorgen te maken over gegevensverlies of systeemuitval, omdat u weet dat er een back-up is van uw gegevens en dat deze snel kunnen worden hersteld in geval van een ramp.

Kosten efficiënt

BaaS van Vancis kan u geld besparen doordat er geen dure hardware, software en onderhoudskosten meer nodig zijn, zoals bij traditionele back-upmethoden. Bovendien betaalt u alleen voor de opslag die u nodig heeft, waardoor het een kosteneffectieve oplossing is voor bedrijven van elke omvang.

Schaalbaar

Met BaaS kunt u op- of afschalen op basis van de behoeften van uw bedrijf. U kunt eenvoudig gegevens toevoegen aan of verwijderen uit het back-upsysteem wanneer uw bedrijfsbehoeften veranderen.

Betrouwbare toegang en herstel

Vancis BaaS biedt snelle en eenvoudige toegang tot uw gegevens in geval van een systeemstoring of ramp. U kunt uw gegevens snel herstellen van de back-upserver en zonder enige vertraging weer normaal werken.

Expertise

De Vancis back-up engineers zijn dé experts in back-up en herstel, en ze beschikken over de nodige tools en expertise om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en betrouwbaar worden geback-upt. Ze kunnen u ook helpen een back-upstrategie te ontwerpen die voldoet aan uw specifieke wensen en behoeften.

In het kort

BaaS is een essentiële investering voor elk bedrijf dat waarde hecht aan gegevensbescherming, kostenbesparingen, schaalbaarheid, betrouwbare toegang en herstel, en expertise. Het is een uitgebreide oplossing die gemoedsrust biedt en uw bedrijf beschermt tegen gegevensverlies, systeemuitval of welke ramp dan ook.

Gratis adviesgesprek?

Ook uw bedrijfskritische gegevens veilig houden? Vul het formulier hieronder in, dan nemen wij contact met u op voo rhet inplannen van een gratis adviesgesprek.