Contact
Contact
Wij zijn Vancis!

Ons kantoor is gevestigd in Almere. Elke dag werken we met zo’n 80 specialisten aan de beste oplossing voor onze klanten. Wij leveren en beheren de volledige technologie-stack, van de (multi)cloudlaag tot uitgebreid applicatie- en datamanagement. Dit doen we al ruim 40 jaar, met passie en overtuiging.

Wie zijn wij
Louis Hensen <br />
CEO
Louis Hensen
CEO
Teambuilder. Resultaat- en actiegericht. Passie voor klanten, technologie en innovatie. Hands-on mentaliteit, drive en creativiteit.
Dirk Rood<br />
COO
Dirk Rood
COO
Mensen de dingen goed laten doen en tegelijkertijd de goede dingen doen. Die combinatie drijft mij en ik vind het mooi om er achter te komen wat medewerkers drijft. Ook heb ik een passie voor klanten en het samenbrengen van onze interne engineering afdelingen en de klantwensen geeft mij energie.
Izaäk van der Neut<br />
CPO
Izaäk van der Neut
CPO
Binnen IT organisaties wordt de factor mens nog vaak onderschat; binnen Vancis zorg ik voor positiviteit, plezier en stimuleer ik een bedrijfscultuur waarin onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen, gepassioneerd resultaten behalen en zich thuis voelen. In ons HR-beleid staat vertrouwen, ontwikkeling en innovatie centraal.
Ivy Klein Schiphorst<br />
CTO
Ivy Klein Schiphorst
CTO
Focus op het ontwikkelen van kwalitatief hoogstaande oplossingen die waarde toevoegen voor onze klanten door samen vanaf het begin doelgericht op te trekken.
Frank Sijpkes<br />
Manager Sales & Marketing
Frank Sijpkes
Manager Sales & Marketing
Ik geloof sterk in het creëren van waarde voor organisaties, waarbij samenwerking met klanten, collega’s én partners de sleutel is tot het succesvol realiseren van de bedrijfsdoelstellingen. Benieuwd hoe wij die waarde voor uw organisatie kunnen bieden? Neem dan gerust contact met mij op!
Kees Louwen<br />
Teammanager Shared Services<br />
Kees Louwen
Teammanager Shared Services
Bart de Jong<br />
Teammanager Operations
Bart de Jong
Teammanager Operations
Tom van der Horst<br />
Service Manager
Tom van der Horst
Service Manager
Als servicemanager ben ik de stem van de klant binnen mijn eigen organisatie. Hierin staan betrokkenheid, transparantie en het meedenken in oplossingen centraal.
Judith Galis<br />
Service manager
Judith Galis
Service manager
Danny Teffer<br />
Project Manager
Danny Teffer
Project Manager