Contact
Contact
Wij zijn Vancis!

Ons kantoor is gevestigd in Almere. Elke dag werken we met zo’n 80 specialisten aan de beste oplossing voor onze klanten. Wij leveren en beheren de volledige technologie-stack, van de (multi)cloudlaag tot uitgebreid applicatie- en datamanagement. Dit doen we al ruim 40 jaar, met passie en overtuiging.

Wie zijn wij
Louis Hensen <br />
CEO
Louis Hensen
CEO
Teambuilder. Resultaat- en actiegericht. Passie voor klanten, technologie en innovatie. Hands-on mentaliteit, drive en creativiteit.
Dirk Rood<br />
COO
Dirk Rood
COO
Mensen de dingen goed laten doen en tegelijkertijd de goede dingen doen. Die combinatie drijft mij en ik vind het mooi om er achter te komen wat medewerkers drijft. Ook heb ik een passie voor klanten en het samenbrengen van onze interne engineering afdelingen en de klantwensen geeft mij energie.
Izaäk van der Neut<br />
CPO
Izaäk van der Neut
CPO
Binnen IT organisaties wordt de factor mens nog vaak onderschat; binnen Vancis zorg ik voor positiviteit, plezier en stimuleer ik een bedrijfscultuur waarin onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen, gepassioneerd resultaten behalen en zich thuis voelen. In ons HR-beleid staat vertrouwen, ontwikkeling en innovatie centraal.
Frank Sijpkes<br />
Manager Sales & Marketing
Frank Sijpkes
Manager Sales & Marketing
Ik geloof sterk in het creëren van waarde voor organisaties, waarbij samenwerking met klanten, collega’s én partners de sleutel is tot het succesvol realiseren van de bedrijfsdoelstellingen. Benieuwd hoe wij die waarde voor uw organisatie kunnen bieden? Neem dan gerust contact met mij op!
Kees Louwen<br />
Teammanager Shared Services<br />
Kees Louwen
Teammanager Shared Services
Bart de Jong<br />
Teammanager Operations
Bart de Jong
Teammanager Operations
Tom van der Horst<br />
Servicemanager
Tom van der Horst
Servicemanager
Als servicemanager ben ik de stem van de klant binnen mijn eigen organisatie. Hierin staan betrokkenheid, transparantie en het meedenken in oplossingen centraal.
Nieck Zanen<br />
Servicemanager
Nieck Zanen
Servicemanager
Als Servicemanager fungeer ik als het belangrijkste aanspreekpunt voor onze klanten, waarbij ik ervoor zorg dat Service Level Agreements nauwkeurig worden opgevolgd. Mijn nauwe samenwerking met zowel klanten als collega's leidt tot tevredenheid bij zowel klanten als medewerkers.
Daan Hoeksema<br />
Accountmanager
Daan Hoeksema
Accountmanager
Stanley van West<br />
Accountmanager
Stanley van West
Accountmanager
Danny Teffer<br />
Projectmanager
Danny Teffer
Projectmanager