Contact
Contact
Werken bij Vancis

Werken bij Vancis betekent werken met de laatste technologieën, voor de meest interessante klanten. Bij Vancis zorgen we ervoor dat jij als Superheld het leven van onze klanten elke dag een beetje beter maakt.

Blijf altijd jezelf; tenzij je een superheld kunt zijn. Wees dan vooral een superheld.

Want wij hebben mensen als jou nodig. Mensen die vol enthousiasme, met lef, kennis van zaken en 100% inzet aan de slag gaan. Mensen die willen leren en zichzelf willen blijven ontwikkelen. Juist voor die mensen trekken wij binnen Vancis alles uit de kast.

Kom bij ons werken als
System Engineer Backup and Virtualization (Veeam)
Het ontwikkelen, beheren en beveiligen van onze basis infrastructuur voor meer dan 300.000 eindgebruikers
Lees meer >
System Engineer Windows
Zorg jij ervoor dat onze klanten 24/7/365 in de lucht zijn?
Lees meer >
Senior VMware Cloud Engineer
Implementeren en onderhouden van de Vancis IaaS cloud gebaseerd op VMware
Lees meer >
Network Engineer
Samen met het Shared Services Team werken aan end-to-end connectiviteit en beveiliging voor de netwerken van onze klanten
Lees meer >
Mijn droombaan staat er niet tussen?

Meld je dan aan voor onze job alert. Regelmatig hebben we uitdagende IT functies, dus laat een aantal gegevens achter, dan geven wij je een seintje zodra we weer een nieuwe vacature online hebben staan.

 


Stage lopen of afstuderen bij Vancis?

Vancis is altijd op zoek naar jong talent. Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerstage waar je veel verantwoordelijkheid krijgt? Dan is Vancis op zoek naar jou! En bevalt de stage van twee kanten? Dan is de kans groot dat je bij Vancis kunt blijven.

Neem contact met Izaäk van der Neut, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

 

Werken bij Vancis is meer

Wij zijn een IT bedrijf in Almere met een rijke historie. Vol enthousiasme, gedrevenheid voor techniek en een positieve innovatieve bedrijfscultuur. Dat zijn volgens ons de ingrediënten om prettig te werken en tegelijkertijd uitstekende infracloud en werkplek diensten te leveren.

Werken bij Vancis betekent een uitdagende werkomgeving waarin je in aanraking komt met de nieuwste ‘cutting-edge’ technologieën.

Cultuur

We onderscheiden onszelf door de betrokkenheid van onze mensen. We houden rekening met elkaar en zorgen samen voor een goede werk- en privébalans. We geloven in het bieden van veel vrijheid waarbinnen je verantwoordelijkheid krijgt, kunt experimenteren en zelf veel initiatief neemt. We laten ons niet snel uit het veld slaan. We zetten van nature een stapje extra, tonen daadkracht en initiatief.

Persoonlijke ontwikkeling

Binnen Vancis staat persoonlijke ontwikkeling en innovatie centraal. We bouwen samen aan een organisatie waarin het enthousiasme voor ontwikkeling en het stimuleren van persoonlijke groei continue voelbaar is. Dit doen we onder andere in de vorm van een Young Talent programma.

We doen het goed, of we doen het niet!

Kortom: bij Vancis vind je een prettige omgeving om in te werken! Wij zijn dan ook een betrouwbare partner op wie onze klanten en onze medewerkers kunnen bouwen. Ons motto is niet voor niets:

“We doen het goed, of we doen het niet!”