VANCIS

Locatie Amsterdam

Gebouw Matrix III
Science Park 402
1098 XH  Amsterdam
tel. +31 (0)20 560 6600
info@vancis.nl

VANCIS

Locatie Almere

Randstad 22 nr. 153
1316 BM Almere 

 

VANCIS SERVICEDESK

tel. +31 (0)36 523 8080
e-mail: servicedesk@vancis.nl

KvK nr. 34295084
BTW: NL 8190 56 492 B01

Routebeschijving Locatie Amsterdam

  download

Routebeschijving Locatie Almere

  download

ONZE KLACHTENPROCEDURE

Vancis streeft naar een goede en klantgerichte dienstverlening. Wij vinden een goede relatie met u als klant erg belangrijk. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden over ons bent. Wij doen in dat geval ons uiterste best om uw klacht naar tevredenheid op te lossen. Daarnaast is uw klacht voor ons aanleiding om na te gaan hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Hoe u een klacht kunt indienen

Als u vindt dat u niet naar behoren bent behandeld door een van de medewerkers van Vancis, u niet tevreden bent over onze dienstverlening of indien u vindt dat uw klacht niet naar tevredenheid is afgehandeld, kunt u uw ongenoegen kenbaar maken via uw gebruikelijke contact(en) bij Vancis of via de servicedesk via telefoonnummer +31 (0)36-5238080 of servicedesk@vancis.nl.

Tevens kunt u schriftelijk een klacht insturen naar:
Vancis B.V.
T.a.v. de Directie
Science Park 402
1098 XH AMSTERDAM

Nadat wij uw klacht hebben ontvangen sturen wij u een ontvangstbevestiging. Een lid van ons management team wordt de eigenaar van uw klacht en zorgt ervoor dat er gedurende de afhandeling daarvan contact met u is.

ONZE NOTICE-AND-TAKE-DOWN-PROCEDURE

Wilt u melding maken van onrechtmatig of strafbaar gebruik op een website? Maak dan gebruik van de Notice-and-Take-Down-procedure van Vancis.
Met een Notice-and-Take-Down-procedure verzoekt u tot het offline halen van de content van een website die door een klant van Vancis is gehost.
De NTD-procedure heeft geen betrekking op merknamen in domeinnamen. Ook voor overige abuse (spam, hacking, phishing etc.) meldingen verwijzen wij u naar het Vancis abuse team.

Zie de onderstaande download voor de volledige procedure en de wijze waarop u uw melding kunt maken.

Vancis - Notice-and-Take-Down-procedure Vancis

  download

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA