Contact
Contact
Vancis cloud

Beschikbaarheid, elasticiteit, connectiviteit en flexibiliteit zijn de centrale waarden van het cloudplatform van Vancis. Ze vormen het fundament voor betrouwbare dienstverlening.

Cloud op maat

Uitbesteding van de ICT-infrastructuur naar de cloud is een slimme keuze. Voorwaarde is dat de dienst betrouwbaar en veilig is en een hoge performance heeft. Experts van Vancis helpen u bij het maken van de juiste keuzes. Wij kijken wat voor uw IT-omgeving de optimale omvang en inrichting van de cloud is. We onderzoeken bovendien welke beveiliging u nodig heeft.

Flexibel

Ons cloudplatform biedt volop voordelen. Zo heeft u alle vrijheid om te beslissen over de omvang, connectiviteit en beveiliging. We inventariseren gezamenlijk uw situatie en werken deze uit in een concreet plan. Vancis kan het plan ook implementeren, indien gewenst. Wilt u zelf bepalen hoe u de cloudomgeving inzet? Geen probleem. Onze experts valideren uw plan graag.

 

Waarom Cloud Services bij Vancis?

Schaalbaar

Een hoogwaardige IT-omgeving waarvan u de dimensies eenvoudig aanpast aan de behoeften van uw organisatie.

Connectivity

Na uitvoerige analyse realiseren wij de koppelingen naar uw overige systemen, cloud providers, datacenters, klanten, partners en medewerkers.

Security

Beveiliging van uw applicaties en data heeft onze hoogste prioriteit. Zonder betrouwbaar securitybeleid geen cloud computing.

Expert Services

Heeft u specifieke vragen over onder meer storage, disaster recovery en high performance computing? Onze experts geven advies op maat.

Self-Service

Veel diensten die wij in de cloud aanbieden, beheert u zelf via de portal.

Flexibel

Met ons cloudplatform kunt u alle kanten op. Bepaal zelf de omvang, connectiviteit en beveiliging. Pas uw omgeving via de portal zelf aan, als uw situatie verandert.

Vancis cloud opties

Wij bieden vier soorten ‘smaken’ aan in de Vancis Cloud, afgestemd op verschillende doeleinden en use cases.

Vancis core cloud
Ons IaaS-platform, waarin workloads in een gedeelde omgeving kunnen landen of juist in een private omgeving. Core is gericht op standaardisering en automation, met veel selfservice, waarbij u de controle in eigen hand houdt.
Vancis power cloud
Vancis power cloud
Dit is een private cloudomgeving voor het hosten van specifieke applicaties (bijvoorbeeld een Oracle-database of SAP-toepassing) waarbij het afbakenen van een omgeving belangrijk is met het oog op licenties en kosten.
Vancis protect cloud
Uw oplossing als u zoekt naar een uitwijklocatie voor uw on-premises-systemen. Zelfs bij storingen op uw primaire locatie blijft zo uw bedrijfscontinuïteit gewaarborgd. Vancis Protect is bovendien geoptimaliseerd voor het maken van back-ups en het veilig en langdurig bewaren van back-up-data.
Vancis Edge cloud
Vancis Edge cloud
Wanneer het niet wenselijk is om workloads in een omgeving op afstand te draaien, zoals low-latency applicaties, plaatsen wij een Vancis Edge-cloud op locatie. Deze staat in verbinding met uw multi-cloudomgeving waardoor u flexibel blijft.
Waarom Vancis?

Wij zijn dé Managed cloud company! Dagelijks helpen wij organisaties de kracht van cloud computing te ontdekken door het bieden van visie, strategie en natuurlijk de dagelijkse werkzaamheden. Wij leveren en beheren de volledige technologie-stack, van de (multi-)cloudlaag tot uitgebreid applicatie- en datamanagement. Dit doen we al ruim 40 jaar, met passie en overtuiging. Wij werken vanuit de overtuiging altijd vernieuwend en vooruitstrevend te zijn en te blijven.

Interesse?

Wilt u weten welke waarde de Vancis cloud kan toevoegen aan uw organisatie? Neem dan nu contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

contact