Contact
Contact
SURFcumulus

Via SURFcumulus van SURFnet maakt uw onderwijsinstelling makkelijk en snel kennis met onze Cloud Services.

Bespaar tijd en werk!

SURFcumulus neemt uw organisatie veel werk uit handen. U bespaart tijd en kunt er op vertrouwen dat de geboden clouddiensten veilig en ‘best in class’ zijn. Na een zorgvuldige afweging van de technische, organisatorische en financiële aspecten, selecteert u de leverancier wiens dienst het beste aansluit bij de behoeften van uw instelling.

 

Hoe werkt het?

De essentie van SURFcumulus is dat u als onderwijsinstelling zonder aanbesteding IaaS-diensten kunt selecteren onder de beste voorwaarden uit een breed spectrum van cloud-leveranciers, zoals Vancis. SURFnet, de organisatie achter SURFcumulus, verzorgt de contractering en waarborgt de security. Als instelling concentreert u zich vervolgens alleen op het monitoren en managen van het gebruik. Via de tooling van Vancis of via het Cloud Management Portal van SURFnet. In dat geval beheert en bewaakt SURFnet de keten van dienstverlening en is het aanspreekpunt naar Vancis.

 

SURFcumulus in het kort

  • U bent in controle
  • Samen met SURFnet
  • Beste voorwaarden
  • Geen aanbesteding
Waarom Vancis?

Met onze roots in de onderwijswereld weten wij als geen ander waar de ICT om draait in uw instelling: schaalbaarheid, beschikbaarheid, betaalbaarheid. Maar ook pragmatiek, resultaatgerichtheid en vertrouwen. Het is niet voor niets dat het grootste gedeelte van de instellingen die SURFcumulus gebruiken onze diensten kiezen.

De voordelen van de Vancis Cloud

Beveiligde omgeving

Privacy en beveiliging zijn geen loze woorden bij Vancis. Een onafhankelijke partij controleert of wij uw data volgens de richtlijnen beschermen.

 

Schaalbaar

Voorziet u een toe- of afname van de benodigde cloudcapaciteit? Op het platform van Vancis past u dit eenvoudig en snel aan.

 

Gericht op samenwerking

Geen onderwijs zonder samenwerking. Onze clouddiensten maken gezamenlijke bestanden gemakkelijk toegankelijk.

 

Flexibel

Uw organisatie verandert continu en ons cloudplatform verandert mee. Applicaties en functionaliteit voegt en verwijdert u zelf.

 

Heldere rapportages en facturatie

Heldere inzicht in uw verbruik én facturatie op basis van uw daadwerkelijk verbruik: meer flexibiliteit en lagere kosten.

 

Snelste verbinding, laagste kosten

De SURFnet Core is gevestigd in onze Datacenter in Amsterdam. U heeft daarmee de snelste verbinding, hoogste betrouwbaarheid en laagste kosten.