Contact
Contact
De Vancis Cloud is vernieuwd!

En waarom dat ook voor jouw organisatie goed nieuws is.

Beschikbaarheid, elasticiteit, connectiviteit en flexibiliteit zijn nog altijd de centrale waarden van het Cloudplatform van Vancis. Ze vormen het fundament voor betrouwbare dienstverlening. Onze klanten hebben te maken met een competitieve markt en zijn daardoor genoodzaakt om anders, flexibeler, efficiënter én innovatiever te opereren. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij onze Vancis Cloud vernieuwd.

 

Wat is er vernieuwd?

  • Selfservice portaal – Hier regel je de inrichting van jouw Vancis Cloud helemaal zelf. Daardoor kun je sneller schakelen en ben je in korte tijd volledig up & running.
  • Volledig schaalbaar – Je bent nu nog flexibeler; een server bij schakelen heb je in een paar klikken geregeld.
  • Zelf analyserend – De nieuwe Vancis Cloud maakt gebruik van een zelf analyserend systeem op basis van datacorrelatie. Bijna geen activiteit in het weekend? Het systeem geeft aan dat je je op die uren minder capaciteit kunt inkopen. En ook dat regel je weer binnen een paar klikken.
  • Transparant – Pay-as-you-go. Geen hoge en onverwachte kosten. Bij Vancis betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt.
  • Microsegmentatie – Deze netwerkvirtualisatietechniek maakt het mogelijk je omgevingen gemakkelijk netwerkgewijs te scheiden.
  • Geo-redundantie – Het is nu mogelijk om je data geografisch te verspreiden over verschillende locaties in Nederland. Veilig en vertrouwd zoals je dat van ons gewend bent.

Waarom is dat interessant voor mijn bedrijf?

Met de vernieuwde Vancis Cloud bied je de uitdagingen van vandaag het hoofd én bereid je je voor op de toekomst. De Vancis Cloud biedt een infrastructuur waarbij je binnen enkele kliks kan op- en afschalen. Dit betekent dat je het makkelijk kan aanpassen naar de behoeften van jouw bedrijf. Schaalt je bedrijf onverwachts op? De Vancis Cloud schaalt met je mee. Bij krimp of groei is direct inzichtelijk welke impact dat heeft op de factuur. En dat maakt dat je zelf de controle hebt, zodat je in de huidige concurrerende markt competitief kunt zijn en blijven. De vernieuwde Vancis Cloud is dé perfecte oplossing voor onze huidige, snelle economie en de dynamiek van hedendaagse bedrijven.

En, ook niet onbelangrijk; jouw infrastructuur en data staan veilig en volgens de laatste normen in de nieuwste datacenters op Nederlandse bodem.

 

Ook als Managed Cloud dienst

Wil je juist niet zelf aan de knoppen zitten. Geen probleem, Vancis biedt de Vancis Cloud ook als Managed Cloud dienst aan.

 

Over Vancis

Wij zijn dé Managed Cloud company! Dagelijks helpen wij organisaties de kracht van Cloud computing te ontdekken door het bieden van visie, strategie en natuurlijk de dagelijkse werkzaamheden. Wij leveren en beheren de volledige technologie-stack, van de (multi-)Cloudlaag tot uitgebreid applicatie- en datamanagement. Dit doen we al ruim 40 jaar, met passie en overtuiging. Wij werken vanuit de overtuiging altijd vernieuwend en vooruitstrevend te zijn en te blijven. Vancis niet zomaar een leverancier, maar uw partner in IT. Als oer-Hollands bedrijf gaan we samen met u op zoek naar de beste oplossing voor uw organisatie en IT. En ook nadat uw IT landschap “up and running” is, blijven wij graag betrokken bij uw organisatie. Dat uit zich in de excellente serviceverlening die u van ons mag verwachten, inclusief periodiek advies mbt modernisatie en optimalisatie.

Meer weten?

Kom eens langs voor een kop koffie bij ons op kantoor in Almere, dan bespreken we de mogelijkheden.

/contact