×

31 Mar 2017 14:12

Daar doen we ’t voor! Een klein bedankje van een tevreden klant! Bedankt Stichting Inlichtingenbureau! https://t.co/QcRhXLb3gQ

ZORG

In alle sectoren van de zorg – ziekenhuizen, VVT, GGZ – is de druk groot om meer te doen met minder. En dat is ook mogelijk door slim gebruik van ICT.

Stel dat uw medewerkers altijd op het juiste moment de juiste informatie over een patiënt of cliënt bij de hand hebben en ze nooit meer dingen dubbel hoeven in te voeren. Dan houden zij meer tijd over voor de patiënt of cliënt.

Dit betekent dat zorgverleners makkelijk op een veilige manier informatie moeten kunnen uitwisselen, dat dataopslag goed geregeld moet zijn en dat uw medewerkers bovendien een werkplek hebben die hen volgt. Vancis maakt deze manier van werken makkelijk, zowel voor gebruikers als voor uw ICT-afdeling.

Als de patiënt of cliënt dan ook nog eens meer regie krijgt over zijn eigen zorgproces leidt dat in het algemeen tot een hogere betrokkenheid en daardoor een lagere zorgvraag. Regie geven betekent bijvoorbeeld dat patiënten en cliënten toegang krijgen tot hun eigen dossier en dat ze op een laagdrempelige manier, bijvoorbeeld via video, kunnen communiceren met zorgverleners en mantelzorgers. Vancis maakt deze manier van werken mogelijk

Vancis levert diensten die u in staat stellen om kwalitatief hoogwaardige applicaties aan te bieden aan uw gebruikers, afgestemd op hun dynamische vraag vanuit de werkprocessen. Vancis beschikt over de voor de zorg geldende certificeringen: Goed Beheerd Zorgnetwerk, ISO27001 en NEN7510. Klik op één van de blokken om te lezen welke diensten wij bieden.

BETROUWBARE WERKPLEK VOOR ZORGPERSONEEL

SNELLER ONDERZOEK, BETER SAMENWERKEN

VEILIGE ICT-INFRASTRUCTUUR

REFERENTIES

GGZ-organisatie De Bascule maakt gebruik van de Vancis datacenter- en netwerkdiensten vanwege de goede prijs/kwaliteitverhouding. Vancis biedt een Goed Beheerd Zorgnetwerk, is ISO27001 gecertificeerd en NEN7510 compliant. “We zijn goedkoop uit omdat we datacenter- en netwerkdiensten op één plek afnemen en de omgeving is zeer stabiel. Bovendien is Vancis een fijne club om mee te werken: pragmatisch, proactief en klantgericht.”

Lees de volledige customer case hier.

Verstandelijke gehandicaptenorganisatie Humanitas DMH neemt zijn infrastructuur af als clouddienst bij Vancis. De ICT-afdeling kan zich daardoor focussen op de applicaties zonder zich druk te hoeven maken over de hardware. De performance en beschikbaarheid van de ICT-omgeving zijn daardoor verhoogd. “Medewerkers kunnen nu echt op ICT vertrouwen, dat was in het verleden wel eens anders.”

Lees de volledige customer case hier.

Zorgdienstverleners SIGRA en EZDA helpen zorgorganisaties in Groot-Amsterdam bij het beter uitnutten van ICT. Zij leveren hiertoe onder meer het Metropolitan Area Network ziekenhuizen Amsterdam (MANza-netwerk) alsmede diensten zoals videoconferencing, een beveiligde e-mail- en berichtendienst en XDS voor het uitwisselen van beelden en andere documenten. De infrastructuur en hostingdiensten worden geleverd door Vancis.

Lees de volledige customer case hier.

Researchorganisatie Center for Translational Molecular Medicine (CTMM) ontwikkelde op basis van de VancisCloud een high end ‘app store’ waar onderzoekers die zich bezighouden met translationeel moleculair onderzoek alle IT-benodigdheden kunnen afnemen. Ze vinden er applicaties die kunnen helpen bij imaging onderzoek, klinische onderzoeken en genetische onderzoeken, alsmede rekenkracht, opslagcapaciteit en integratietools die deze apps op een makkelijke manier met elkaar kunnen verbinden. “Vancis beschikt over de juiste certificeringen. Dat betekent dat wij ons geen zorgen hoeven te maken over zaken als security en privacy, dat is gewoon goed geregeld.”

Lees het interview in ICT/Zorg hier.

De Bascule - klantcase

Download de klantcase 

  download

Humanitas DHM - klantcase

Download de klantcase 

  download

EZDA - klantcase

Download de klantcase 

  download

CTMM - klantcase

Download de klantcase 

  download

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA