Contact
Contact
Vancis en Software2 bundelen krachten: Optimale Applicatie Delivery oplossingen voor onderwijsinstellingen

Vancis en Software2 hebben hun krachten gebundeld om de ideale digitale werkplekoplossing te creëren voor de onderwijsmarkt in Nederland.

Deze samenwerking kwam tot stand door UNI5D, dat Software2 in Nederland vertegenwoordigt. Vancis biedt onderwijsinstellingen in heel Nederland een turnkey ‘Applicatie Delivery Platform’ dat betrouwbaar, veilig en innovatief is! Via dit platform kunnen studenten op hun eigen laptop, Mac, PC, tablet of smartphone gebruik maken van alle applicaties en software die nodig zijn om de studie te volgen. Onderwijsinstellingen kunnen applicaties aanbieden op een gecontroleerde manier, met uitgebreide beheer en rapportage mogelijkheden. Deze bewezen oplossing van Software2 heeft inmiddels al meer dan 2,4 miljoen gebruikers en helpt wereldwijd onderwijsinstellingen vooruit.

 

Partner in IT

Vancis is een zeer gewaarde partner voor IT-oplossingen binnen onderwijsinstellingen in Nederland. Door de toppositie die Vancis hierin heeft, voelt zij de verantwoordelijkheid om continue te zoeken naar nieuwe manieren om deze instellingen te blijven ontzorgen in de organisatie en de inrichting van hun IT-omgeving. Software2, in Nederland exclusief gedistribueerd door UNI5D, heeft in Vancis een partner gevonden om gezamenlijk de Nederlandse markt te bedienen met hun in Nederland unieke onderwijsportaal.

 

Digitalisering

Zoals de meeste sectoren in Nederland heeft ook het onderwijs te maken met digitalisering, dit is nog duidelijker geworden door de situatie met COVID-19. De lessen worden noodgedwongen steeds vaker in digitale vorm gegeven en de eisen en wensen van de studenten zijn onverminderd hoog. Studenten vormen een nieuwe generatie, voor wie het gebruik van digitale middelen gewoon is en waarbij verwacht wordt dat technologie altijd beschikbaar is, op elk beschikbaar apparaat. Het werken met onderwijs applicaties is hier een onmisbaar onderdeel van. Het Applicatie Delivery Platform van Vancis en Software2 biedt hiervoor de ideale oplossing: studenten hebben op al hun eigen apparaten snel toegang tot alle software die ze nodig hebben, terwijl de applicaties en licenties gecontroleerd en meetbaar onder beheer blijven van de onderwijsinstelling. De gebruikerservaring voldoet aan de hoge verwachtingen van studenten doordat deze aansluit bij de manier waarop ze gewend zijn met een app-store om te gaan. Dit versnelt de adoptie, zorgt voor digitale veiligheid, verbetert de leerervaring en verhoogt de prestaties.

 

Over Software2

Software2 was founded in 2009 with the simple goal of helping universities, colleges and organizations improve the student experience using the latest technologies. To this day, the company’s focus and mission is largely unchanged, albeit with some even cooler technologies! Since the launch of AppsAnywhere, Software2 has been focused on enabling organizations to improve how they deliver software by bringing together a wide variety of industry-leading deployment tools, to enable the access of 100% of applications from a single app-store-like portal on every device.

Over UNI5D

UNI5D is gespecialiseerd in het aanbieden van disruptieve IT-oplossingen aan haar klanten in de Benelux, via een uniek pay-per-use model. UNI5D is de exclusieve distributeur van Software2 in Nederland, met hoofdkantoor in Deventer.

Meer weten?

Wil je meer weten over Applicatie Delivery en wat het voor jouw onderwijsinstelling kan betekenen? Neem contact met ons op.

 

Contact