OVER VANCIS

Wij verbinden organisaties door slimme ICT-oplossingen en oneindige capaciteit. Innovatief, snel en met persoonlijke aandacht.

Sinds 31 maart 2016 is Strikwerda Investments (SI) de eigenaar van Vancis. Vancis is in 2008 opgericht als dochteronderneming van SURFsara. Door die achtergrond hebben we zo’n 45 jaar ervaring in ICT. In die 45 jaar is er veel veranderd. Van een exclusieve, dure dienst die alleen toegankelijk was voor grote organisaties is ICT in de loop der jaren bedrijfskritisch geworden voor ieder bedrijf, groot of klein, dienstverlener of producent. Vrijwel ieder bedrijfsproces wordt vandaag de dag ondersteund door ICT. Hoe slimmer dat gebeurt, hoe succesvoller de organisatie.

Wij helpen onze klanten bij het bedenken van deze slimme oplossingen. Oplossingen die aan de voorkant volledig zijn toegespitst op de vraag van de klant, maar die aan de achterkant gebruikmaken van door ons zelf ontwikkelde standaardsystemen. Wij ontwerpen die standaardsystemen zo dat we ze heel flexibel kunnen inzetten, passend bij wat onze klanten nodig hebben. Dit voorkomt dat we steeds opnieuw het wiel moeten uitvinden en draagt bij aan de stabiliteit en betrouwbaarheid van de omgeving.

Of u nu gebruik wilt maken van onze clouddienstverlening of dat u het beheer van uw werkplekken aan ons wilt overdragen, we zullen altijd op zoek gaan naar de werkwijze die het best past bij uw organisatie. Wij opereren als het verlengstuk van uw ICT-afdeling. U bepaalt zelf welke werkzaamheden u bij ons neer wilt leggen, en wat u zelf wilt blijven doen.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

NEEM GERUST CONTACT OP

Vancis - Locatie Amsterdam
Gebouw Matrix III
Science Park 402
1098 XH Amsterdam

tel. +31 (0)20 560 6600
e-mail: info@vancis.nl


Vancis Servicedesk
tel. +31 (0)36 523 8080
e-mail: servicedesk@vancis.nl

 

Naam & email


Velden met een '*' zijn verplicht