Contact
Contact
Public cloud

Met een Public Cloud oplossing kunt u als organisatie makkelijk op- of afschalen afhankelijk van de behoefte. De kosten liggen laag en worden berekend op basis van het gebruik, wat voor veel organisaties financieel aantrekkelijk kan zijn. Met een cloud infrastructuur in Azure of Amazon AWS bent u goed op weg naar een stabiele moderne infrastructuur.

Vancis heeft geen voorkeur voor één cloudplatform, wij bekijken samen met u alle opties. Hierdoor bent u er zeker van dat u kiest voor de cloudinfrastructuur die het beste past bij uw  bedrijfsdoelstellingen.

Voordelen van Public Cloud

  • Schaalbaar
  • Kosten efficient
  • Flexibiliteit richting de toekomst

 

Breed scala aan diensten

Een van de belangrijkste voordelen van de publieke cloud is dat gebruikers de opstartkosten en het onderhoud van traditionele infrastructuur op locatie kunnen vermijden. Daarnaast bieden public cloud providers doorgaans een breed scala aan diensten, zoals machine learning, analytics en beveiliging, waarvan organisaties gebruik kunnen maken om hun applicaties en diensten te verbeteren.

 

Zorgen om privacy & compliancy

Omdat publieke cloudbronnen door meerdere gebruikers worden gedeeld, kunnen er echter zorgen zijn over beveiliging, compliance en data privacy. Het is belangrijk dat gebruikers inzicht hebben in de beveiligings- en nalevingsmaatregelen van hun cloudprovider en dat zij hun eigen beveiligingsmaatregelen treffen om hun gegevens en toepassingen te beschermen.

Over het geheel genomen bieden public cloud-oplossingen veel voordelen voor organisaties die op zoek zijn naar een flexibele, kosteneffectieve en betrouwbare manier om hun toepassingen en diensten te hosten. Vancis bekijkt samen met u de mogelijkheden en zal u adviseren wat het best bij uw organisatie en uw organisatie doelen past. Wellicht is een hybrid cloud wel de ideale oplossing.

 

Waarom Vancis?

Wij zijn dé Managed cloud company! Dagelijks helpen wij organisaties de kracht van cloud computing te ontdekken door het bieden van visie, strategie en natuurlijk de dagelijkse werkzaamheden. Wij leveren en beheren de volledige technologie-stack, van de (multi)cloudlaag tot uitgebreid applicatie- en datamanagement. Dit doen we al ruim 40 jaar, met passie en overtuiging. Wij werken vanuit de overtuiging altijd vernieuwend en vooruitstrevend te zijn en te blijven.

Interesse?

Wilt u weten welke waarde de Vancis clouddiensten kunnen toevoegen aan uw organisatie? Neem dan nu contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Neem contact op