Contact
Contact
Hybrid cloud

Hybrid cloud is een cloud strategie die publieke en private cloud-infrastructuren combineert, waardoor u het beste van beide werelden krijgt.

 

Waarom Hybrid cloud?

Flexibiliteit

Met een hybride cloud kunt u gebruikmaken van de schaalbaarheid en kosteneffectiviteit van publieke cloudservices terwijl u toch de beveiliging en controle van uw private cloud behoudt. Hierdoor kunt u werklasten tussen de twee omgevingen verplaatsen, afhankelijk van uw behoeften.

Kostenbesparingen

Hybrid cloud computing kan u helpen de kosten te verlagen doordat u publieke cloudbronnen kunt gebruiken voor niet-gevoelige workloads en gevoelige gegevens op locatie kunt houden. Dit kan u geld besparen op hardware-, software- en onderhoudskosten.

Beveiliging

Hybrid cloud computing biedt u de mogelijkheid gevoelige gegevens op locatie te houden en toch gebruik te maken van de schaalbaarheid en flexibiliteit van publieke cloudresources. Dit kan u helpen het risico van datalekken en andere beveiligingsincidenten te beperken.

Disaster recovery

Hybrid cloud computing kan u helpen met disaster recovery door u de mogelijkheid te bieden uw gegevens en applicaties op meerdere locaties te repliceren. Dit kan u helpen de bedrijfscontinuïteit te waarborgen in het geval van een ramp.

Verbeterde prestaties

Met een hybride cloud kunt u voor elke workload de juiste omgeving kiezen, zodat u verzekerd bent van optimale prestaties. U kunt bijvoorbeeld publieke cloudbronnen gebruiken voor websites met veel verkeer, terwijl u databases op locatie kunt houden voor snellere toegang.

Kortom, hybride cloud computing biedt u de flexibiliteit, kostenbesparingen, beveiliging, disaster recovery en prestatieverbeteringen die u nodig hebt om concurrerend te blijven in de snel veranderende bedrijfsomgeving van vandaag.

 

Hoe integreert u die cloudomgevingen tot een hybride cloud, en hoe kunt u dit beheren?

Vancis helpt u met het bepalen van een duidelijke roadmap en een strategie om al uw datastromen en systemen te integreren en optimaliseren. Wij streven ernaar aan te sluiten wat het beste bij u past, met het meest passende platform. Of dat nu Azure is, AWS, VMware, Hyper-V of een andere combinatie.

Waarom Vancis?

Wij zijn dé Managed cloud company! Dagelijks helpen wij organisaties de kracht van cloud computing te ontdekken door het bieden van visie, strategie en natuurlijk de dagelijkse werkzaamheden. Wij leveren en beheren de volledige technologie-stack, van de (multi)cloudlaag tot uitgebreid applicatie- en datamanagement. Dit doen we al ruim 40 jaar, met passie en overtuiging. Wij werken vanuit de overtuiging altijd vernieuwend en vooruitstrevend te zijn en te blijven.

Interesse?

Wilt u weten wat de Vancis clouddiensten aan waarde kunnen toevoegen voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek.

 

Neem contact op