Contact
Contact
Behoefte aan Private Cloud vermindert niet

Klanten van Vancis kiezen nog steeds voor Private Cloud oplossingen

Ondanks het succes van de diverse Public Cloud oplossingen, zoals Azure, AWS en Google, ziet Vancis dat er nog steeds een grote behoefte bestaat voor Private cloud oplossingen.

 

Strenge eisen

De belangrijkste redenen hiervoor zijn dat Private Cloud oplossingen voldoen aan de specifieke wensen en behoeften van een organisatie en beter te beheren en controleren is. En, naast schaalbaar, flexibel en secure, is de toegang tot de private cloud-omgeving beperkt tot specieke gebruikers. Daarnaast helpt een private cloud oplossing bij veel van onze klanten om te voldoen aan strenge privacy- en compliance-eisen. En staat hun data veilig in datacenters op Nederlandse bodem.

 

Daarnaast kan een Private Cloud ook een oplossing bieden voor organisaties die volledig gebruik maken van Public Cloud oplossingen, maar verplicht zijn hierop een exit-strategie te hebben.

 

Vancis cloud

Als marktleider op het gebied van Private Cloud oplossingen biedt Vancis met de Vancis Cloud een succesvol cloudplatform met volop voordelen. Zo hebben onze klanten, naast eerder genoemde voordelen, alle vrijheid om te beslissen over de omvang, connectiviteit en beveiliging.

 

De Vancis cloud is gebouwd op basis van Dell technologie in combinatie met Microsoft Hyper-V, VMware en Veeam back-up. Hoe succesvol de Vancis cloud nu eigenlijk is werd duidelijk tijdens de Dutch IT Channel awards, waar Dell de Cloud Vendor of the Year Award mocht ontvangen voor de samenwerking op de Vancis Cloud.