Contact
Contact
Application Delivery Platform

Desktop applicaties ontsluiten was nog nooit zo makkelijk!

Any app on any device, anywhere, anytime

Een ‘Netflix voor applicaties’, waarmee de IT-gebruikers binnen uw organisatie al hun apps binnen handbereik hebben. Ons Application Delivery Platform geeft gebruikers een aantrekkelijke en herkenbare oplossing, waarmee u veilig en gecontroleerd applicaties aanbiedt vanuit de cloud.

Vrijwel iedere organisatie streeft naar een goede, moderne werkplek voor haar IT-gebruikers. Maar hoe vult u deze in? Gaat u voor de centrale, op Citrix gebaseerde, centrale cloudwerkplek als eenvoudige, kostenvriendelijke maar functioneel ook enigszins beperkte oplossing? Of voor de moderne, op Microsoft gebaseerde, cloudoplossing, die weliswaar flexibel is maar ook issues heeft op het gebied van connectiviteit en dataverkeer?

Onze oplossing

Met ons Application Delivery Platform bieden wij een unieke propositie op basis van containertechnologie. Hiermee beschikt u over een veelzijdige oplossing waarmee wij veel problemen op het gebied van delivery oplossen. En, niet onbelangrijk: een oplossing die voor gebruikers aantrekkelijk is. Daar is het immers allemaal om te doen. Het platform biedt applicaties aan via een native client voor Windows-devices en op elk ander apparaat dat html5 ondersteunt.

Waarom het Vancis Application Delivery Platform?

Gebruiksvriendelijk portaal – Alle applicaties vind je in één overzichtelijk platform bij elkaar. Zodra de gebruiker inlogt is elke applicatie waar hij rechten toe heeft direct te gebruiken. Op elk apparaat, op elke locatie!

Optimale performance – Applicaties werken altijd soepel en snel, ongeacht apparaat, besturingssysteem en locatie. Windows applicaties worden vanuit het apparaat gestreamd: geen hardware, beheer of lokale Windows installatie nodig. Alle andere besturingssystemen en applicaties worden virtueel online gestreamd.

Packaging-as-a-Service – Vancis levert ADP als dienst: inclusief applicatie packaging en onderhoud. Een unieke service in de markt!

Makkelijk in gebruik te nemen – Het Vancis ADP kan zonder aanbesteding worden afgenomen binnen SURFcumulus en OCRE. Hierdoor wordt de dienst ook direct gekoppeld aan SURFnet.

Compliant applicatie uitlevering – Het Vancis ADP is voorzien van uitgebreide management functionaliteiten. Hierdoor bepalen organisaties zelf welke applicatie op welk apparaat, op welke locatie gebruikt kan worden. ADP stroomlijnt uw licentiegebruik en biedt mogelijkheden tot verbeterde compliance.

 

Nog enkele voordelen van het Vancis Application Delivery Platform:

  • Vereenvoudig beheer, o.a. met controle op licenties, versies en gebruik van applicaties
  • Draai veeleisende programma’s (bijvoorbeeld AutoCad) vanuit ons datacenter waar wij deze voor u grafisch versnellen
  • Door virtualisatietechnieken beheerst u uw dataverkeerkosten en kunnen gebruikers applicaties ook (lokaal) gebruiken wanneer er geen internetverbinding beschikbaar is.
  • Alle applicaties zijn beschikbaar in een portal, met mogelijkheden voor eigen branding, met tal van pre-packaged applicaties, aangeboden vanuit de cloud of vanuit ons datacenter.
  • Organisatiespecifieke applicaties aangeboden vanuit de portal, evenals webapplicaties, weblinks en lijsten van benodigde applicaties voor specifieke gebruikersgroepen.
  • Het platform past zonder problemen binnen uw bestaande IT-omgeving. Gebruikers kunnen blijven inloggen met hun bestaande organisatie-accounts, inclusief ondersteuning voor single sign-on en multifactorauthenticatie
  • Hoge prestaties en snelle opstartsnelheden door ‘cloud paging’ en uitstekende connectiviteit vanuit ons datacenter

Meer weten?

Download hier de PDF met antwoorden op de meest gestelde vragen over het Vancis Application Delevery Platform. je vindt hier ook meer informatie over de werking en de mogelijkheden van Vancis Application Delivery Platform (ADP).

Het Vancis Applicatie Delivery Platform is hét platform voor het packagen en ontsluiten van desktopapplicaties naar gebruikers. De eenvoud van packaging, het hoge succesratio (100% van de Windowsapplicaties!), en de flexibele personaliserings- en inrichtingsmogelijkheden, hebben eraan bijgedragen dat meer dan 150 onderwijs- en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland al succesvol gebruik maken van dit platform. Dit document biedt geïnteresseerden inzicht in de techniek, de voordelen en inregelingsmogelijkheden.