Contact
Contact
Vancis behaalt ISAE3000 SOC2-Type II verklaring

Vancis kondigt is trots te mogen melden dat wij met succes de ISAE3000 SOC2-Type II verklaring hebben behaald. Deze certificering, uitgereikt na een grondige evaluatie door een externe partij, bevestigt dat Vancis voldoet aan de normen op het gebied van informatiebeveiliging.

 

Wat houdt de ISAE3000 SOC2-Type II verklaring in?

De ISAE3000 SOC2-Type II verklaring is een internationaal erkende standaard voor informatiebeveiliging. Het vereist dat organisaties aantoonbaar voldoen aan rigoureuze eisen met betrekking tot beveiliging, beschikbaarheid, verwerkingintegriteit, vertrouwelijkheid en privacy van gegevens. Vancis heeft aangetoond dat het deze normen niet alleen begrijpt, maar ook effectieve controles en beheersmaatregelen heeft geïmplementeerd en gehandhaafd gedurende een significante periode.

 

Waarom is dit belangrijk?

De ISAE3000 SOC2-Type II verklaring is een cruciale erkenning in een tijdperk waarin informatiebeveiliging van vitaal belang is. Het bevestigt aan klanten en stakeholders dat Vancis toegewijd is aan het waarborgen van de integriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van gegevens. Dit draagt bij aan het versterken van het vertrouwen in de diensten van Vancis en positioneert het als een betrouwbare partner in de digitale wereld.

 

Wat betekent dit voor u als klant?

Voor klanten betekent dit dat Vancis een solide framework heeft geïmplementeerd om de veiligheid van gegevens te waarborgen. De verklaring fungeert als een geruststelling, waarbij klanten kunnen vertrouwen op de toewijding van Vancis aan informatiebeveiliging. Het is een bevestiging dat Vancis de nodige maatregelen heeft genomen om gevoelige informatie te beschermen.

 

En wat is het vervolg?

De ISAE3000 SOC2-Type II verklaring is een mijlpaal, maar het markeert niet het einde van de inspanningen van Vancis op het gebied van informatiebeveiliging. Wij blijven ons richten op continue verbetering en het handhaven van de hoogste normen. Periodieke evaluaties en aanpassingen zorgen ervoor dat we bij Vancis voorop blijft lopen in een steeds veranderend landschap van digitale bedreigingen.

De ISAE3000 SOC2-Type II verklaring is voor Vancis niet alleen een prestatie, maar ook een bevestiging van het voortdurende streven naar uitmuntendheid op het gebied van informatiebeveiliging. Het versterkt de positie van Vancis als een betrouwbare en veilige partner in de wereld van IT-dienstverlening.