Contact
Contact
Vancis protect MS365

Compleet, schaalbaar, compliant, bewezen technologie

Vancis Protect MS365

Veel Nederlandse organisaties vertrouwen sinds jaar en dag op de Vancis Cloud en back-up diensten. Vancis biedt een bewezen betrouwbare, veilige en kostenefficiënte enterprise back-up dienst, waarbij Vancis de data gegarandeerd in de Nederlandse datacenters van Vancis opslaat.

Voor het veilig back-uppen van uw Microsoft 365 data heeft Vancis in samenwerking met Veeam Vancis Protect MS365 ontwikkeld.

 

Waarom heeft u een separate Microsoft Office365 back-up dienst nodig?

Veel organisaties die Microsoft365 gebruiken gaan er vanuit dat er een automatische back-up wordt gemaakt van alle data die in de cloud wordt opgeslagen. Dit is echter niet helemaal het geval.

Microsoft Office365 heeft een standaard back-upproces met 14 dagen retentie voor e-mail en 93 dagen voor documenten, echter zonder garanties op hersteltijden en het is zeer omslachtig om individuele bestanden te herstellen. Microsoft zorgt dat de data beschermd is tegen hardware fouten in de Microsoft Cloud, applicatieproblemen en uitval van datacenters, maar de klant blijft altijd zelf verantwoordelijk de data, zowel de beschikbaarheid op korte termijn als de back-up van oudere data.
Er is pas sprake van een back-up wanneer een historische kopie van gegevens wordt gemaakt en vervolgens op een andere locatie wordt opgeslagen. Het is echter nog belangrijker dat u onmiddellijk toegang hebt tot en controle hebt over die back-up. Dus als gegevens verloren gaan, per ongeluk worden gewist of bijvoorbeeld door kwaadwillenden worden aangevallen – u snel kunt restoren.

Met de Vancis Protect MS365 zorgt u voor een veilige cloudoplossing voor uw back-ups van al uw Microsoft365 data.

 

Vancis Protect MS365

U kunt gebruik maken van het Vancis back-up platform voor Microsoft Office365, gebaseerd op de geavanceerde Veeam backup technologie. Dit betekent dat er een complete dienst wordt aangeboden vanuit de Vancis Cloud (in Nederlandse datacenters), waardoor u als klant zelf geen software meer hoeft te installeren, upgraden of onderhouden en u een vrijwel onbeperkte schaalbaarheid heeft van het back-up storage platform. U krijgt de beschikking over de Veeam-tooling om back-ups en restores uit te voeren. Bovendien heeft u de volledige controle over de vele mogelijkheden die Veeam biedt voor data retentie en data recovery.

 

 

 

Complete dienst
Complete dienst
Onbeperkt schaalbaar
Onbeperkt schaalbaar
Secure en compliant
Secure en compliant
Self-service portaal
Self-service portaal

De mogelijkheden

De Veeam-oplossing maakt back-ups en restores mogelijk van gegevens in Exchange Online, SharePoint Online, Teams en OneDrive. Herstel is mogelijk van complete siteverzamelingen of groepen gebruikers tot het niveau van individuele bestanden (OneDrive), e-mails (Exchange) of SharePoint-objecten.

 

De voordelen van Vancis Protect MS365

De Vancis back-up dienst op basis van Veeam technologie heeft een aantal belangrijke voordelen:

  • Dienstverlening door een Nederlandse dienstverlener
  • Complete dienst inclusief restore portaal: geeft uw medewerkers alle controle over de restore functionaliteit
  • Onbeperkte schaalbare back-up opslagcapaciteit in een Nederlands datacenter, niet in de Microsoft Cloud
  • Veeam back-up technologie voor Microsoft Office365 wordt door diverse organisaties reeds naar volle tevredenheid gebruikt
  • Volledige ontzorging van de implementatie en desgewenst het back-up beheer. Controle van het juist verlopen van het back-up proces wordt bewaakt!
  • De dienst wordt geleverd conform onze best practices voor anti-ransomware.
  • Via Vancis heeft u beschikking over diverse uitbreidingsmogelijkheden, zoals back-up diensten van Azure en On-site infrastructuur.
  • Voor onderwijsinstellingen wordt deze dienst aangeboden vanuit Surfcumulus, dus geen aparte aanbesteding nodig.
Wilt u ook uw Microsoft 365 data veilig houden?

Vul vandaag nog het formulier hieronder in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.