Contact
Contact
Next generation firewalls

Voorkom aanvallen met schaalbare, flexibele en geautomatiseerde NGFW-oplossingen.

Next generation firewalls

Met behulp van een Next GenerationFirewall (NGFW) heb je maximale controle over jouw netwerk beveiliging. De Next GenerationFirewall verzorgt een complete laag van bescherming, zonder concessie te moeten doen op bijvoorbeeld de bandbreedte en de gebruikerservaring. Vancis Fortinet Next-GenerationFirewall doet precies dat wat nodig is: jouw netwerk, applicaties en dataveilig houden!

 

Volgende generatie

Een firewall van de volgende generatie maakt deel uit van de derde generatie firewalltechnologie en combineert een traditionele firewall met andere filterfuncties van netwerkapparaten, zoals een applicatiefirewall die gebruik maakt van in-line deeppacketinspection, een inbraakpreventiesysteem.

Gecontroleerd
Gecontroleerd
Inbraak preventie en detectie
Inbraak preventie en detectie
Malware en antivirus beveiliging
Malware en antivirus beveiliging

Vancis Fortinet Next-Generation Firewalls houden jouw netwerk, applicaties en data veilig!

Met behulp van een Vancis Fortinet Next GenerationFirewall (NGFW) heb je maximale controle over jouw netwerk beveiliging. De Next GenerationFirewall verzorgt een complete laag van bescherming, zonder concessie te moeten doen op bijvoorbeeld de bandbreedte en de gebruikerservaring. Vancis Fortinet Next-GenerationFirewall doet precies dat wat nodig is: jouw netwerk, applicaties en dataveilig houden!

 

De voordelen:

Het belangrijkste voordeel van een NGFW is de mogelijkheid om veilig gebruik te maken van internettoepassingen die gebruikers in staat stellen productiever te zijn.
Een firewall van de volgende generatie omvat:

  • gecontroleerde Internet toegang , gebruikerscontrole, en logging;
  • geïntegreerde inbraakdetectie en preventie;
  • geavanceerde malware en antivirus beveiliging;
  • maakt gebruik van actuele feeds met bedreigingsinformatie o.a. voor detectie en blokkering van verdachte websites, virussen en nieuwe kwetsbaarheden.
Geïnteresseerd?

Is uw organisatie klaar om over te srappen naar Next Generation Firewalls? Vul het formulier hieronder in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.