Contact
Contact
OCRE
OCRE

Cloud oplossingen voor onderwijs- en onderzoeksinstellingen

Via OCRE maakt uw onderwijs- of onderzoeksinstelling eenvoudig kennis met onze Cloud Services.. Zonder nieuwe aanbesteding profiteert u van scherpe tarieven, gunstige voorwaarden en de mogelijkheid om het operationeel beheer bij uit te besteden.

 

Cloud als strategie

OCRE neemt uw organisatie veel werk uit handen. U bespaart tijd en kunt er op vertrouwen dat de geboden clouddiensten veilig en ‘best in class’ zijn. Na een zorgvuldige afweging van de technische, organisatorische en financiële aspecten, selecteert u de leverancier wiens dienst het beste aansluit bij de behoeften van uw instelling.

 

Waarom Vancis Cloud?

Bij Vancis zeggen we “cloud is een strategie en geen doel”. Wij helpen u met de keuze welke cloud het best past bij uw organisatiebehoefte en infrastructuur. En belangrijker het behalen van uw doelen.

Waarom Vancis?

Met onze roots in de onderwijswereld weten wij als geen ander waar de ICT om draait in uw instelling: schaalbaarheid, beschikbaarheid, betaalbaarheid. Maar ook pragmatiek, resultaatgerichtheid en vertrouwen. Het is niet voor niets dat het grootste gedeelte van de instellingen die OCRE gebruiken onze diensten kiezen.

Bekijk de 2-pager

De voordelen van de Vancis Cloud

Beveiligde omgeving

Privacy en beveiliging zijn geen loze woorden bij Vancis. Een onafhankelijke partij controleert of wij uw data volgens de richtlijnen beschermen.

 

Schaalbaar

Voorziet u een toe- of afname van de benodigde cloudcapaciteit? Op het platform van Vancis past u dit eenvoudig en snel aan.

 

Gericht op samenwerking

Geen onderwijs zonder samenwerking. Onze clouddiensten maken gezamenlijke bestanden gemakkelijk toegankelijk.

 

Flexibel

Uw organisatie verandert continu en ons cloudplatform verandert mee. Applicaties en functionaliteit voegt en verwijdert u zelf.

 

Heldere rapportages en facturatie

Heldere inzicht in uw verbruik én facturatie op basis van uw daadwerkelijk verbruik: meer flexibiliteit en lagere kosten.

 

Snelste verbinding, laagste kosten

De SURFnet Core is gevestigd in onze Datacenter in Amsterdam. U heeft daarmee de snelste verbinding, hoogste betrouwbaarheid en laagste kosten.

 

Datacenters in Nederland

Al uw (al dan niet gevoelige) data wordt opgeslagen in de data centers van Vancis in Nederland.