Contact
Contact
Networking

In onze informatiemaatschappij zijn veilige en snelle verbindingen voor data van groot belang. Maar hoe zorg je dat verbindingen veilig zijn en blijven?

Zeker binnen de zorg, het onderwijs en in de wetenschap. Door onze ruime ervaring in deze sectoren, onze technologie en dienstverlening beschikt u altijd over de optimale oplossing.

Vertrouwelijkheid van gegevens, zeker kritieke en bedrijfsgevoelige data, staat altijd voorop.

Dat geldt voor elke uitdaging. Van ziekenhuizen die onderling patiëntengegevens moeten delen tot een onderzoeksinstelling die resultaten over een betrouwbaar netwerk wil sturen of een onderwijsorganisatie die wil voorkomen dat gegevens van leerlingen op straat komen te liggen.

 

Uw uitdaging staat centraal

Wij kijken niet alleen naar de verbinding zelf, maar naar de hele keten waarin deze tot stand komt. Een veilige en snelle verbinding is daarin belangrijk, maar ook een dienstverlening waarop u kunt rekenen. Ook in het geval van een storing zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsvoering ongehinderd door kan gaan. Of het nu gaat om een assessment van uw huidige connectiviteitsstrategie of het ontwerpen van een optimale nieuwe strategie: bij ons kan het. Niet alleen het advies, ook de praktische invulling ervan. Wij beheren, monitoren en optimaliseren voortdurend uw netwerkmogelijkheden. Samen werken we aan een IT-roadmap. Dan kunt u niet alleen nu veilig en snel werken, maar kunt u dit ook in de toekomst blijven doen.

 

Altijd up-to-date

In onze projecten maken we onder meer gebruik van SD-WAN netwerken en flexibele private community netwerken. Wij bewaken de balans tussen flexibel, beschikbaar en veilig. Het inrichten van netwerken voor grote groepen gebruikers, zoals een campusnetwerk, is iets wat wij vaak doen. Door naast het beheer ook voortdurend te monitoren (onder andere  gebruikerservaring, app latency, bandbreedte en datastromen) blijft u beschikken over een modern netwerk dat precies aansluit bij de behoeften van uw organisatie.

Meer weten?

Weten hoe u ervoor kunt zorgen dat uw verbindingen veilig en snel zijn?

Vraag vrijblijvend een gesprek aan.