Zorgaanbieder Odion kiest Vancis als nieuwe IT-partner

Datum: 18/01/2019

Zorgaanbieder Odion heeft Vancis gekozen als nieuwe IT-partner voor de komende vier jaar. Uit het selectietraject is Vancis als meest geschikte IT-partner naar voren gekomen door de aangeboden oplossingen en de betrouwbaarheid die Vancis uitstraalt. Vanaf dit jaar gaat Vancis alle datacenteractiviteiten van Odion verzorgen en moderne digitale werkplekken leveren.

De ideale werkplek

Een belangrijke wens van Odion is het bieden van een prettige werkplek aan de medewerkers. Vancis heeft de medewerkers van Odion daarom nauw bij het traject betrokken, door onder andere gezamenlijk een Proof of Concept uit te voeren om de ideale werkplek vorm te geven. Deze ideale werkplek bestaat uit de werkplekoplossing Hybrid365 van Vancis, waarbij iedere gebruikersgroep een eigen werkplek krijgt. In het configureerbare zorgportaal zullen alle relevante applicaties en informatie voor de medewerkers toegankelijk worden gemaakt, op zowel vaste werkplekken, als laptops en tablets.

Digitale transformatie

Cees de Jong (Vancis) en Ben Zwarthoed (Odion)

“Odion wilde haar ICT-omgeving moderniseren en schaalbaar maken en zocht daarvoor een ICT-dienstverlener die dat goed kon ondersteunen. Hiervoor hebben we een aantal aanbieders de kans gegeven om te laten zien hoe dat gerealiseerd kon worden. Vancis heeft ons overtuigd dat we deze digitale transformatie met hen kunnen maken door het vertrouwen en de oplossingen die zij bieden”, aldus Niels Spiering, Programmamanager ICT bij Odion.

Rob Feld, Accountmanager bij Vancis, vertelt: “De samenwerking met Odion is vanaf het begin gebaseerd op een hoge mate van wederzijds vertrouwen, openheid en vooral de ambitie om de nieuwe ICT  geheel in dienst van de medewerker te stellen. Dat spreekt ons bijzonder aan en motiveert om samen met Odion deze reis te maken.”

Over Odion

Bij Odion vinden wij dat iedereen met een beperking – lichamelijk, verstandelijk of auditief, van jong tot oud – zijn leven op z’n eigen manier moet kunnen invullen. Op school, thuis, op zijn werk of in zijn vrije tijd. Daarom biedt Odion gehandicaptenzorg waar nodig, op allerlei vlakken. Ons werkgebied beslaat de regio’s Waterland, Zaanstreek en Kennemerland.

Over Vancis

Vancis C&MS BV is sinds 2008 actief als aanbieder van hoogwaardige ICT-diensten op het gebied van datacenter services, cloud services en managed services op systemen en applicaties. Vancis richt zich op de sectoren zorg, onderwijs en onderzoek. In de Benelux behoort Vancis tot de top 3 dienstverleners van op VMware gebaseerde IaaS cloud diensten.