Senior Software Developer

Vind jij het een uitdaging om als onderdeel van een Scrum team kwalitatief hoogstaande software te bouwen? Streef jij ook naar tevreden klanten die zelfstandig en volledig geautomatiseerd zelfredzaam kunnen zijn? Kom dan ons enthousiaste team versterken.

Jouw werkzaamheden

In deze rol houd je je bezig met object georiënteerd programmeren. Je hebt een grondige kennis van het volledige development proces in een team/project en hebt ruime ervaring in – met name – backend development in PHP op basis van het Symfony framework. Kennis van o.a. Python, Ansible, C# AngularJS en SQL is een pré. Daarnaast maakt front-end development een onderdeel uit van het werk. Het werken in een Agile Scrum team, projecten in GIT, opzet van RESTful services, Continuous Delivery, parsing van grote bestanden, logfiles, databases: Dit alles is voor jou bekend terrein. Je deinst er niet voor terug om je tanden te zetten in een technisch lastig probleem en neemt de leiding bij het maken van technische ontwerpkeuzes.

Jouw team

Het team is verantwoordelijk voor Automation, Selfservice, Monitoring, Metering en Charging. Zo brengen we grote hoeveelheden (interne) informatiestromen uit verschillende systemen samen om deze intelligent en snel te ontsluiten. Daarbij moet je denken aan (semi-)gestructureerde gegevens uit verschillende technische infrastructuur systemen (back-up, storage, netwerk, virtualisatie laag), CRM systemen, maar ook uit grote logfiles en monitoringstools. Ook ontwikkelen we tools en applicaties om processen voor zowel onze engineers als klanten te automatiseren, waarbij we een belangrijke bijdrage leveren in de vormgeving en totstandkoming van deze applicaties en tooling. Door monitoring en automatisering van uitrol van systemen, software en configuratie creëren we voorspelbaarheid en voorkomen we incidenten en lossen we eventuele problemen in een vroegtijdig stadium op. Een prominent onderdeel in de werkzaamheden is de continue uitbreiding en verbeteringen van onze selfservice portalen met verre gaande integraties naar orchestration, provisioning, metering & charging.

Wat vragen we van jou?

 • Afgeronde hbo/wo vooropleiding in een informatica gerelateerde discipline.
 • Visie op en aantoonbare ervaring met het volledige software ontwikkelproces op basis van continuous delivery en de bijbehorende tooling en je voelt je thuis in behavior driven development.
 • Jij wordt beschouwd als senior met betrekking tot het Symfony2 framework.
 • Bekend in het toepassen van design patterns en andere veel gebruikte development principes, standaarden en best practices.
 • Ruime ervaring met het maken van technische ontwerpen van geautomatiseerde processen.
 • Ervaring met Symfony2 is een pré en bent bekend met AngularJS.
 • Jij hebt ervaring met het werken in een scrum/agile ontwikkelomgeving en ondersteunende tools zoals Jira.
 • Ruime kennis van Linux, MySql, Apache/NginX, Redis en hebt ervaring met Jenkins, GITlab, Ansible.
 • Kennis van test tools zoals Protractor/Selinium, BeHat, PHPunit.
 • Goed inzicht in bedrijfsprocessen.
 • Jij bent creatief, probleemoplossend en open-minded.
 • Jij bent zeer zelfstandig, proactief en een echte teamspeler en een sparringpartner voor de software architect. Je gaat actief op zoek naar mogelijke verbeteringen en optimalisaties en legt deze voor aan de product owner. Binnen het team neem je collega’s mee op weg naar technologische vernieuwing en verbetering.
 • Beheersing van de Nederlandse taal.

Locatie

Amsterdam.

Wij bieden

Hoewel de technologie zich in rap tempo verder ontwikkeld blijft IT dienstverlening nog steeds mensenwerk. Bij Vancis realiseren wij ons dit en zijn daarom altijd op zoek naar gedreven professionals die onze business weten te vertalen in meerwaarde voor onze klanten. De salariëring is afhankelijk van expertise en ervaring. Een eventuele winstuitkering van maximaal 5% van het jaarsalaris en 30 vakantiedagen. De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van een jaar. Voor het werken bij Vancis is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Een assessment bestaande uit een voorbeeld praktijkopdracht bij Vancis kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Enthousiast of nieuwsgierig?

Solliciteer dan via ons sollicitatieformulier. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Joske Ketting, HR Manager, tel. 020 560 6600.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.