Projectmanager ICT

Ter versterking van ons team is Vancis per direct op zoek naar een enthousiaste en daadkrachtige projectmanager die ervaring heeft met het managen van complexe ICT trajecten voor toonaangevende klanten.

Jouw werkzaamheden

Als projectmanager maak je in samenwerking met een accountmanager de initiële contractafspraken met de klanten. Je denkt en schrijft mee aan aanbestedingen en tenders en je stelt vervolgens projectplannen en projectplanningen op. Je stuurt projectmedewerkers en toeleveranciers aan en draagt de verantwoordelijkheid voor meerdere gelijktijdig lopende projecten die sterk van elkaar kunnen verschillen qua projectomvang en inhoud. Je houdt daarbij altijd het commerciële en kwalitatieve belang van zowel Vancis als haar klanten in de gaten.

Je bent de initiator en drijvende kracht achter een project, je bewaakt de voortgang, je neemt tijdig maatregelen bij risico’s en eventuele knelpunten en je weet je projecten succesvol af te sluiten. Een tijdige en onderbouwde informatieoverdracht tussen alle betrokkenen en de beheerorganisatie is een belangrijk aandachtspunt.

Kwaliteit, klanttevredenheid en het nakomen van gemaakte afspraken zijn vanzelfsprekend voor jou. Je hebt de vaardigheden om de rust in een project en het team te bewaren, naast de capaciteit en drive om indien nodig onder hoge tijdsdruk te presteren. Je bent pragmatisch ingesteld en denkt in oplossingen. Je zet juist dat stapje extra als anderen opgeven. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van financiële- en voortgangsrapportages, zowel intern als extern. Tenslotte lever je een bijdrage aan het continue verbeteren van projectmanagement en projectuitvoering binnen Vancis.

Wat vragen wij van jou?

Om als een succesvolle projectmanager binnen Vancis te kunnen opereren moet je over een aantal specifieke eigenschappen beschikken zoals:

 • HBO/Academisch denk- en werkniveau.
 • Prince2 Practitioner gecertificeerd.
 • Kennis van ITIL en Agile.
 • Affiniteit met de verkoop en implementatie van ICT diensten.
 • Minimaal 5 tot 7 jaar ervaring als projectmanager van IT en/ of infrastructurele projecten.
 • Gericht op klanttevredenheid, betrokkenheid en persoonlijke benadering.
 • Ruime ervaring met projectmanagement methodieken.
 • Ervaring en kennis van ICT-projecten voor het leveren van clouddienstverlening, netwerkinfrastructuur en werkplekdiensten.
 • Communicatief bovengemiddeld sterk en goed in staat om zowel de interne- als externe stakeholders te managen en informeren.

Locatie

Amsterdam

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende baan in een leuk team binnen een ambitieus en groeiend bedrijf. Je krijgt de kans om mee te denken en te bouwen aan oplossingen die onze dienstverlening verbreden en verbeteren. Er zijn doorgroeimogelijkheden binnen Vancis en wij besteden veel aandacht aan opleidingen en certificeringen van onze medewerkers.

Salariëring is afhankelijk van expertise en ervaring. Verder kennen wij een winstuitkering van maximaal 5% van je jaarsalaris en 30 vakantiedagen. Een verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.

Enthousiast of nieuwsgierig

Solliciteer dan via ons sollicitatieformulier. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Joske Ketting, HR Manager, tel. 020 560 6600.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.