Leerwerkplek hbo-opleiding System Network and Cloud Engineering (duaal)

Per september 2019 zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die naast het volgen van de hbo-opleiding System Network and Cloud Engineering (duaal) bij ons komen werken als Engineer.

Leerwerktraject

In samenwerking met the Cloud Academy zijn wij een leerwerktraject gestart voor mensen met een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 ICT of Netwerkbeheer. Tijdens het vierjarige traject volg je een hbo-opleiding (2 dagen per week) en ben je daarnaast werkzaam bij ons (3 dagen per week).

Werken bij Vancis

Bij Vancis zorgen we dat onze klanten in het onderwijs, onderzoek, de zorg en lokale overheid hun doelen kunnen verwezenlijken. Dit doen wij door het aanbieden van betrouwbare Cloud & Managed Services. Met onze 80 deskundige medewerkers werken we iedere dag aan deze doelstelling. Bij Vancis krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Zo bepaal je zelf je werkuren en is er de mogelijkheid om thuis te werken. Passie voor je werk en plezier hebben vinden wij belangrijk.

Interesse?

Wil jij studeren combineren met ervaring opdoen in de praktijk? Laat dan je cv en contactgegevens achter via sollicitaties@vancis.nl en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Wil je meer informatie over de opleiding? Kijk dan op https://jobinthecloud.nl/Baan-HBO-Opleiding. Voor vragen over de vacature kun je contact op nemen met Joske Ketting, HR Manager, 020-5606600. Kom bij Vancis werken!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.