×

31 Mar 2017 14:12

Daar doen we ’t voor! Een klein bedankje van een tevreden klant! Bedankt Stichting Inlichtingenbureau! https://t.co/QcRhXLb3gQ

WERKEN BIJ VANCIS

Wij zijn ‘een club techneuten’, maar uiteindelijk is IT mensenwerk. Bij ons werken daarom mensen met verstand van techniek die graag met anderen willen samenwerken. Want uitstekende samenwerking, tussen collega’s onderling en met klanten, dat is hoe wij onze successen boeken.

In de zeven jaar van ons bestaan zijn wij ongeveer verdrievoudigd, en we groeien nog altijd. We zijn daarom voortdurend op zoek naar versterking van ons team. We zoeken IT-specialisten die passen in onze open, innovatieve en klantgerichte cultuur.

Wie bij Vancis wil werken moet uiteraard op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in zijn of haar specifieke vakgebied. Je moet het leuk vinden je in de nieuwste technieken te verdiepen en toepassingen te bedenken die voor onze klanten relevant zijn. Onze cultuur is gericht op continue verbetering. We zijn niet tevreden als iets ‘gewoon goed’ werkt, we gaan altijd op zoek of het nog beter kan. We dagen elkaar uit.

Minstens zo belangrijk als je kennis over en houding ten opzichte van techniek is hoe je je opstelt in een team: communiceer je open? Durf je feedback te ontvangen en te geven? Kom je afspraken na? Werk je nauw met je collega’s samen en roep je proactief hun hulp in? Verplaats je je makkelijk in het perspectief van een ander, of dat nu een collega is of een klant? Durf je jezelf kwetsbaar op te stellen? Kun je deze vragen met ja beantwoorden? Dan ontvangen we graag je cv. Ongeacht of we een passende vacature hebben of niet. Want wat nu niet is, kan in de nabije toekomst altijd komen.

Wat levert een baan bij Vancis jou op?

  • Een uitdagende werkomgeving waarin je in aanraking komt met de nieuwste technologieën.
  • Een gezellig team dat plezier in het werk hoog in het vaandel heeft staan.
  • Veel vrijheid in het bepalen van je eigen werktijden. Zo lang je dat maar overlegt met je collega’s en de klanten waar je voor werkt.
  • Goede arbeidsvoorwaarden. Een goed salaris en een interessant pakket secundaire arbeidsvoorwaarden die grotendeels flexibel zijn in te vullen. Afhankelijk van de functie behoren een leaseauto en bonusregeling tot de mogelijkheden. Een goed pensioen en winstdeling maken deel uit van de standaardvoorzieningen.
  • Veel doorgroeimogelijkheden. Je bepaalt in feite zelf – door je eigen inzet en leergierigheid – op welk niveau je strandt.
  • Veel leermogelijkheden. Je kwaliteiten benutten en je ambities waarmaken; dat kan bij Vancis. Met veel ruimte voor opleiding, training en begeleiding ontwikkel je jezelf tot de (technisch) specialist die je wilt zijn.

Benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden bij Vancis? Reageer vandaag nog op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar sollicitaties@vancis.nl

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Meer informatie over werken bij Vancis of vacatures?

Neem dan contact op met:

Vivian Roosen
HR Manager
tel. +31 (0)20 560 6600
e-mail: sollicitaties@vancis.nl

Of vul het formulier hiernaast in.

Naam & email


Velden met een '*' zijn verplicht