Vancis steunt de Edwin van der Sar Foundation en loopt de 10 van Noordwijk

Datum: 11/07/2019

Zondag 14 juli doet Vancis met een team medewerkers mee aan het hardloopevenement 10 van Noordwijk. De 10 van Noordwijk is een jaarlijkse hardloopwedstrijd georganiseerd door de Edwin van der Sar Foundation. De wedstrijdlopers halen geld op om de zorg voor mensen met hersenletsel te verbeteren. Steun jij het Vancis team en daarmee de Edwin van de Sar Foundation?

Vancis zet zich graag in voor zorg en onderzoek in Nederland. Om de zorg te verbeteren helpt Vancis in het ondersteunen van transparantie door het aanbieden van veilige en efficiënte cloud gebaseerde IT-diensten. Daarnaast doen wij graag een stapje extra, zoals in dit geval geld ophalen om de zorg voor mensen met hersenletsel te verbeteren.

Wil jij ons team steunen? Dat kan door middel van een donatie op deze pagina.

Over Edwin van der Sar Foundation

De Edwin van der Sar Foundation zet zich in voor projecten ter ondersteuning van mensen met hersenletsel op het gebied van revalidatie, participatie en preventie. De Foundation is een stimulerende en verbindende factor tussen patiënten, revalidatiecentra, ziekenhuizen woonzorglocaties, verzekeraars, etc. Projecten die worden ondersteund door de organisatie, hebben met elkaar gemeen dat ze in het teken staan van bewegen.

www.edwinvandersarfoundation.nl