Vancis presenteert nieuwe CEO

Datum: 15/03/2019

Vancis Cloud & Managed Services heeft op 15 maart 2019 haar nieuwe CEO gepresenteerd. Jeroen Luigjes, momenteel lid van het managementteam van Vancis en werkzaam als Manager Business Development, zal per vandaag benoemd worden tot CEO van Vancis.

Cees de Jong, de huidige CEO van Vancis, was sinds 1 januari 2017 CEO en heeft Vancis succesvol geleid in een transitieperiode volgend op de overname van Vancis door Strikwerda Investments. Cees de Jong: “Met veel plezier heb ik Vancis meer dan twee jaar mogen leiden. Nu de organisatie in rustiger vaarwater terecht is gekomen is het tijd voor een nieuwe generatie binnen de bestuurskamer die voor de lange termijn verder zal bouwen aan de onderneming. Ik heb alle vertrouwen in Jeroen Luigjes en de rest van het directieteam en wens ze veel succes bij het realiseren van verdere groei”.

Aandeelhouder Strikwerda Investments is Cees de Jong zeer erkentelijk voor zijn bijdrage aan Vancis: “Cees heeft gezorgd voor stabiliteit en continuïteit in de dienstverlening, het management en de organisatie als geheel. De gevolgen van de bestuurstransitie op de klanten en medewerkers van Vancis zullen hierdoor zeer beperkt zijn: Jeroen Luigjes kan voortbouwen op een uitstekende basis”.

Jeroen Luigjes is sinds september 2017 in dienst bij Vancis. De aanstelling als CEO ziet hij als een mooie vervolgstap in zijn carrière bij Vancis: “Ik kijk ernaar uit om samen met het managementteam en alle medewerkers verder te werken aan het succes van Vancis, zodat wij onze klanten kunnen voorzien van de hoge kwaliteit IT-dienstverlening die zij van ons gewend zijn.”

Jeroen Luigjes – CEO Vancis