Vancis op de saMBO-ICT Conferentie

Datum: 01/02/2018

Donderdag 8 en vrijdag 9 februari vindt de saMBO-ICT Conferentie voor de 37e keer plaats. Dit keer wordt de conferentie gehouden bij Zadkine in het Technicon-complex in Rotterdam. Vancis is een van de partijen die dit mogelijk maakt en zal er natuurlijk ook deze keer weer bij zijn.

SaMBO-ICT organiseert al jaren de conferentie met haar leden. Tijdens de conferentie worden verschillende presentaties en workshops gegeven. De dagen zullen in teken staan van het thema ‘Samen veilig delen’, een thema die zeer passend is bij de activiteiten van Vancis. Daarnaast wordt er ook aandacht geschonken aan Informatie Beveiliging en Privacy en Onderwijslogistiek. Kortom: interessante en actuele onderwerpen voor mbo-instellingen en organisaties die met mbo-instellingen te maken hebben.

Over saMBO-ICT

saMBO-ICT is een zelfstandige organisatie van en voor alle MBO-instellingen. De belangenbehartiger ondersteunt de instellingen bij gezamenlijke projecten. Zo houden ze zich bijvoorbeeld bezig met gegevensuitwisseling, maar ook met de inzet van ICT in het leerproces. Meer over saMBO-ICT.