Vancis beschikt over VMware competentie Netwerk Virtualisatie

Datum: 08/07/2019

Vancis heeft de service competentie Netwerk Virtualisatie van VMware toegekend gekregen. Met deze competentie laat Vancis zien dat het over de kennis en kunde beschikt om VMware Netwerk Virtualisatie (NSX) toe te passen in virtuele omgevingen.

Vancis heeft de competentie bereikt door het hebben van voldoende gecertificeerd en geaccrediteerd personeel binnen deze richting. Met de toekenning van de competentie is Vancis gecertificeerd in het aanbieden van virtuele netwerkomgevingen binnen de VMware-omgeving. Door de virtuele netwerkomgevingen kan Vancis flexibeler omgaan met de beschikbare apparatuur en verbindingen. Met deze flexibiliteit voorziet Vancis nog meer in de behoeften van zijn klanten.

De competentie Netwerk Virtualisatie is een mooie toevoeging voor Vancis. Zo heeft Vancis vorig jaar, als de eerste Premier Service Provider, de Master Services Competentie voor Datacenter Virtualisatie in ontvangst mogen nemen.

VMware Partner Network

The VMware Partner Network is een framework voor samenwerking tussen VMware en zijn partners en biedt een breed scala aan voordelen, trainingen, certificeringen en beloningen. Het VMware Partner Network bevat een reeks aan programma’s om aan de behoeften van verschillende partnerexpertise te voldoen. Meer weten over VMware Partner Network? Klik dan hier.