Vancis benoemt nieuwe CFO

Datum: 21/05/2019

Vancis Cloud & Managed Services heeft een nieuwe CFO benoemd. Hylke Hondema, voorheen Group Controller bij Solvinity, vervangt voormalig CFO Frank Custers.

Hylke Hondema heeft veel ervaring in de IT-branche. Dit heeft hij opgedaan bij Solvinity alsmede bij klanten vanuit PwC, waar hij diverse rollen heeft vervuld. Hylke realiseerde veel toegevoegde waarde bij het verder professionaliseren van organisaties. “Ik kijk ernaar uit om samen met Vancis de groeidoelstelling te verwezenlijken. Dit kan gedaan worden met de juiste mensen, een duidelijke focus en een dosis doorzettingsvermogen.”

Nu Vancis in rustiger vaarwater is gekomen, is het de taak aan Hylke om samen met recent benoemde CEO Jeroen Luigjes verder te werken aan het succes van Vancis. “Dat succes begint bij onze deskundige mensen. Samen met hen zorgen we dat Vancis betrouwbare en hoogwaardige IT-oplossingen levert aan onze klanten. Hylke past uitstekend bij onze organisatie en gaat Vancis verder helpen in onze ambitieuze doelstellingen”, aldus Jeroen Luigjes.

Hylke Hondema – CFO bij Vancis – Foto gemaakt door Marit van den Berg

Over Vancis

Vancis C&MS BV is sinds 2008 actief als aanbieder van hoogwaardige ICT-diensten op het gebied van datacenter services, cloud services en managed services op systemen en applicaties. Vancis heeft onderwijs, onderzoek, zorg en lokale overheid als focussectoren. Tevens behoort Vancis tot de top 3 in de Benelux als het gaat om het leveren van op VMware gebaseerde IaaS cloud diensten.