Vancis behaalt VMware Master Services Competency in Datacenter Virtualization

Datum: 11/10/2018

Deze week heeft Vancis de Datacenter Virtualization VMware Master Services Competency in ontvangst mogen nemen. Deze competentie toont aan dat Vancis zich inzet voor het ondersteunen van organisaties bij het versnellen van hun digitale transformaties, door gebruik te maken van de juiste service delivery methodieken rondom geavanceerde VMware-technologieën. Vancis is de eerste Premier Service Provider die deze competentie in Nederland heeft behaald.

“In de afgelopen 10 jaar heeft Vancis onderwijs-, onderzoeks- en zorginstellingen ondersteund en gefaciliteerd met het leveren van flexibele datacenteractiviteiten aan de eindgebruikers. Ons streven is om deze service delivery te blijven continueren richting onze klanten en om het uit te breiden. Het behalen van deze Master Services Competency is een mooie beloning van onze activiteiten en helpt ons om dit doel te realiseren.”

“VMware is pleased to recognize Vancis for achieving a Datacenter Virtualization VMware Master Services Competency. This achievement shows customers that partners like Vancis are dedicated, invested and have validated expertise in advanced VMware technologies,” zei Shawn Toldo, vice president, Worldwide Solution Partners, VMware. “We value Vancis as a VMware partner, and appreciate their efforts in achieving this VMware distinction as they work to increase their service delivery capabilities.”

VMware Partner Network

The VMware Partner Network is een framework voor samenwerking tussen VMware en zijn partners en biedt een breed scala aan voordelen, trainingen, certificeringen en beloningen. Het VMware Partner Network bevat een reeks aan programma’s om aan de behoeften van verschillende partnerexpertise te voldoen. Meer weten over VMware Partner Network? Klik dan hier.