Update: de opbouw in het nieuwe datacenter

Datum: 21/12/2018

Twee maanden geleden hebben wij de sleutel van de nieuwe locatie van het datacenter ontvangen. In die tussentijd hebben wij zeker niet stil gezeten! Via dit bericht willen wij u graag weer een update over de verhuizing van het datacenter geven.

Actuele status

De afgelopen twee maanden zijn er flinke stappen gemaakt in de opbouw van de Vancis Cloud omgeving in het nieuwe datacenter op Schiphol-Rijk. Inmiddels is de nieuwe backup omgeving opgebouwd. Op dit moment vindt er een test door de leverancier plaats. Na een succesvolle test zal de omgeving overdragen worden aan het Vancis beheerteam.

Daarnaast is de verbinding tussen de datacentra op Schiphol-Rijk (AMS3) en Amsterdam Science Park (AMS9) opgeleverd. Deze verbinding wordt nu ook getest door onze Vancis engineers voor zowel Fiber Channel als Ethernet diensten. Nadat de test succesvol is afgerond, worden onze eigen beheerservers in AMS3 geplaatst en in productie genomen.

Hoe ziet het verdere verloop van het project eruit?

In januari zullen wij de apparatuur voor ons storage en virtualisatie platform plaatsen. Na deze fase is het datacenter productie klaar en kunnen wij de Vancis shared diensten migreren naar de nieuwe locatie. Deze wijzigingen zullen wij doorvoeren volgens de Non Standard Change (NSC) procedures die met u zijn afgesproken. Hierover nemen wij tijdig contact met u op.

Meer weten? U kunt altijd contact opnemen met uw servicemanager of via servicemanager@vancis.nl

Namens het Move IT-projectteam bij Vancis wensen wij u fantastische feestdagen!