Twee VMware vExperts bij Vancis

Datum: 31/07/2019

Een half jaar geleden is Bryan van Eeden als eerste systeem engineer van Vancis benoemd als vExpert. VMware, virtualisatiesoftwarebedrijf, benoemt ieder half jaar wereldwijd een beperkt aantal ICT-ers als vExperts. Nu kunnen we met trots melden dat we sinds afgelopen vrijdag nog een vExpert in huis hebben: Rudolf Kleijwegt!

Inzet VMware community

Om de status vExpert toegekend te krijgen is publiekelijke inzet van de ICT-ers voor de VMware community nodig. Samen met Bryan van Eeden zet Rudolf Kleijwegt zich zeer in voor de community. Via hun blog vCloud Vision delen zij hun kennis en ervaring over de producten en diensten van VMware. Ook bezoeken ze regelmatig evenementen, zoals VMware EMPOWER en hebben ze laatst gepresenteerd op de Nederlandse VMUG UserCon.

Persoonlijke groei

Rudolf vertelt over zijn ervaring in de VMware community: “Vele technici zijn van nature vrij introvert. Regelmatig community bijeenkomsten bijwonen en nieuwe contacten leggen, evenals presenteren op een event, dragen bij aan mijn persoonlijke groei. De beloning om deel te nemen aan de vExpert community geeft mij vertrouwen.”

Vergroten bereik en betrouwbaarheid

De toekenning van de status draagt volgens Rudolf ook bij aan de betrouwbaarheid van zijn blog: “Bovendien biedt de status een mogelijkheid om mijn kennis te kunnen delen met een groter bereik. Content van een vExpert zal over het algemeen als meer waardevol ervaren worden dan een bron die deze titel niet heeft.”

We zijn erg trots dat dit jaar twee systeem engineers van Vancis zijn benoemd tot vExpert. De inzet van onze vExperts draagt bij aan de kennis over de IaaS Cloud diensten die we aanbieden aan onze klanten.

Meer over de status vExpert en de VMware community leest u in ons vorig artikel.