Steun onze Maarten, loper van de Roparun!

Datum: 24/05/2019

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer, van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Maarten van Wulfften Palthe, System Engineer bij Vancis, gaat in teamverband de uitdaging aan om geld op te halen voor mensen met kanker. Steun jij Maarten en zijn teamleden?

De estafetteloop begint op 8 juni in Parijs en Hamburg en eindigt 10 juni in Rotterdam. Ieder teamlid loopt in 48 uur gemiddeld zo’n 65 kilometer! Het geld dat opgehaald wordt tijdens de Roparun wordt toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die zich inzetten voor mensen met kanker. Denk bijvoorbeeld aan de inrichting van een hospice om er voor te zorgen dat mensen tijdens hun laatste levensfase in een prettige omgeving kunnen verblijven, of vakanties voor mensen met kanker en hun familie zodat ze een mooie herinnering kunnen creëren. Zie hier alle gesteunde doelen.

Wij bij Vancis zijn nu al ontzettend trots op Maarten en helpen graag een handje om zo veel mogelijk donaties op te halen. Steun jij Maarten ook? Doneer nu via zijn team op deze website of via een Tikkie.

Veel succes, Maarten!

www.daarlopenwevoor.nl

www.roparun.nl