SORG wijzigt ICT strategie en kiest Vancis als nieuwe partner

Datum: 16/09/2020

Stichting Onderwijs op Reformatorische Grondslag (SORG) wijzigt hun ICT strategie en kiest voor Vancis als nieuwe IT-partner. Vanaf eind december 2020 levert en beheert Vancis de fysieke en virtuele servers van SORG.

 

Stichting Onderwijs op Reformatorische Grondslag (SORG) is een stichting waar 2 onderwijsorganisaties onder vallen; het Van Lodenstein College en het Hoornbeeck College. Gezamenlijk goed voor 11 vestigingen en ruim 11.000 leerlingen en studenten.

 

Vanuit haar rol is SORG voor deze scholen verantwoordelijk voor de technische en functionele kant van de ICT. Omdat het huidige contract voor hun infrastructuur (IAAS ) oplossing verliep, moest SORG op zoek naar een nieuwe aanbieder. Daarnaast hebben zij in hun aangescherpte ICT strategie besloten om de transitie te maken van een traditionele ICT-beheer organisatie die zelf beheer deed over veel (technische) zaken naar een situatie waar technisch beheer zoveel mogelijk wordt uitbesteed aan specialisten. Hierdoor kan SORG zich richten op het ondersteunen en innoveren van het onderwijs.

 

Dat moet gevierd worden! Tijd voor taart!

SORG heeft hierop een aanbesteding uitgeschreven voor het leveren en beheren van het serverpark, waarin Vancis één van inschrijvers was.
Wij zijn verheugd om te mogen vertellen dat Vancis de opdracht gegund heeft gekregen. Vanaf eind december 2020 levert en beheert Vancis de fysieke en virtuele servers van SORG. We kijken uit naar een langdurige en plezierige samenwerking!

 

A.J. (Jurgen) Schouten, Manager ICT:
“In de aanbesteding was Vancis één van de inschrijvers. De kwaliteit van de inschrijving en beantwoording van de eisen en wensen viel ons op door de compleetheid, degelijkheid en professionaliteit.
Dit gaf ons vertrouwen in een verdere samenwerking. Ook de gesprekken die we hebben gevoerd ter verificatie van de beoordeling en na gunning over de verdere afstemming geven ons een goed gevoel dat we in Vancis een partner zien die het onderwijs goed kent en waarbij het belang van de klant goed wordt bediend in de dienstverlening.
Voor ons is erg belangrijk dat wij niet zomaar een leverancier kiezen die goed of goedkoop is. Wij zoeken echt een partner die het onderwijs kent en meedenkt, mee handelt vanuit dat perspectief.”

 

Meer informatie

Wil je meer weten over dit traject of ben wil je weten wat Vancis voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met:

Eric Heemskerk

Sales Manager

T: 06-22792977

E: eric.heemskerk@vancis.nl