Samen met ESET Nederland veiliger maken

Datum: 19/03/2018

Afgelopen vrijdag vond het IT-security event ESET Live in Spijkenisse plaats. Een middag die in het teken stond van Nederland samen veiliger maken. Vancis was aanwezig en mocht zelfs twee awards in ontvangst nemen. Deze awards zijn prachtige beloningen voor de samenwerkingen die Vancis met ESET heeft, onder andere voor de nieuwe dienst die Vancis sinds kort aanbiedt: Threat Defense Services.

De awards die Vancis heeft gewonnen zijn de ESET MSP Champion 2017 en ESET Platinum Partner. Een mooie erkenning van onze activiteiten! Zo werken we samen aan het veiliger maken van het onderwijs en onderzoek door het beschermen van werkplekken binnen deze sectoren.

Nieuwe dienst

Uit de samenwerking met ESET is een nieuwe dienst ontwikkeld die Vancis sinds kort aanbiedt: Threat Defense Services. Deze oplossing biedt optimale beveiliging op het gebied van antivirus- en malware en beschermt gevoelige bedrijfsinformatie. Door middel van de ESET-oplossing kan Vancis de klanten proactief beschermen tegen dreigingen van buitenaf en van binnenuit op het gebied van software. De antivirus en malwaresoftware van ESET is dan ook het hart van Threat Defense Services (TDS). Binnenkort vindt u meer informatie over TDS op onze website.