ROC de Leijgraaf kiest voor de IaaS-diensten van Vancis

Datum: 08/05/2018

ROC de Leijgraaf en Vancis hebben een 3-jarig contract getekend voor de uitbesteding van de IT-omgeving van ROC de Leijgraaf naar het IaaS-platform van Vancis.

De Europese aanbesteding die ROC de Leijgraaf heeft ingezet is gewonnen door Vancis, vanwege de kennis en ervaring in het onderwijs. Vancis heeft daarmee niet alleen prijstechnisch, maar ook inhoudelijk een sterke propositie. Herman Terra (Sales & Accountmanager, Vancis) zegt daarover: “Onze IaaS sluit naadloos aan bij de behoeften in het onderwijs om op ICT-vlak wendbaar te zijn bij de vele veranderingen.”

Jorrit van der Heijden (Coördinator Informatievoorziening, ROC de Leijgraaf) is blij met de migratie:  “De Leijgraaf streeft naar flexibele schaalbare informatievoorziening. Met de migratie naar de IAAS omgeving van Vancis nemen we een grote stap vooruit in het verwezenlijken van deze ambitie.”

Het winnen van de aanbesteding verstevigt de sterke positie van Vancis in het middelbaar onderwijs.

Over Vancis

Vancis BV is sinds 2008 actief als aanbieder van hoogwaardige ICT-diensten op het gebied van cloud services, managed services en technisch applicatiebeheer. Het onderwijs vormt een belangrijke focussector en inmiddels is Vancis daar zelfs uitgegroeid tot marktleider in het leveren van datacenter en cloud diensten. Tevens behoort Vancis tot de top 3 in de Benelux als het gaat om het leveren van op VMware gebaseerde IaaS cloud diensten.

Over ROC de Leijgraaf

ROC de Leijgraaf is een moderne kennisonderneming voor Noordoost Brabant. De Leijgraaf heeft als doel jongeren en volwassenen kansrijk te maken en hen te faciliteren bij “een leven lang leren”. De Leijgraaf levert een bijdrage aan een competente regio. Jongeren en volwassenen kunnen terecht voor een praktijkgerichte mbo-opleiding, deeltijd havo en vmbo-t.

Het loopbaancentrum helpt bij (re)integratie en inburgering. Voor bedrijven en instellingen verzorgt De Leijgraaf trainingen en daarnaast trajecten voor innovatie en strategievorming. Met vestigingen in Oss, Veghel, Uden, Cuijk en Boxmeer zijn we voor iedereen dichtbij.