Contact
Contact
Qualified Multitenant Hoster Programma

Vancis is Qualified Multitenant Hoster (QMTH). Dit betekent dat Vancis door Microsoft is geautoriseerd om voor jouw organisatie Windows virtual machines op basis van een Microsoft Cloud Agreement of Enterprise Agreement/MPSA te hosten op dedicated of multitenant hardware.

Vancis is een Qualified Multitenant Hoster (QMTH). Dit houdt in dat we door Microsoft geautoriseerd zijn om Windows en Office software te licentiëren op op multitenant hardware. Daarnaast zijn we geautoriseerd om Office 365 ProPlus (inclusief E3 en E5), Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365-licenties te hosten via shared computer activation (SCA) technology.

Waarom is dit interessant voor mij

Als QMTH partner bieden wij je de mogelijkheid om gebruik te maken van bestaande Windows 10 en Office 365 licentie-investeringen wanneer je naar de cloud migreert. Je hebt ook de keuze tussen lokale deployment of in ons shared datacenter. Dit geeft je de mogelijkheid om Office 365 ProPlus, Project Online Professional, Visio Pro for Office 365 en qualified Windows 10-producten te integreren in de door jouw gekozen cloud-infrastructuuroplossing.

Meer weten?

Wil je weten wat voor jouw organisatie de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op, dan gaan we graag met je in gesprek.