ONDERZOEK

(Medisch) onderzoekers hebben in toenemende mate behoefte aan reken- en opslagcapaciteit en aan tooling die zij flexibel kunnen afnemen. Ieder type onderzoek vraagt immers om andere analytische tools en visualisatiemogelijkheden.

Vancis komt tegemoet aan de behoefte aan flexibiliteit, rekenkracht en opslagcapaciteit met een cloudpropositie waarbij uw onderzoekers precies die ICT-ondersteuning kunnen afnemen die ze nodig hebben. Het resultaat: een snellere opstart van het onderzoek en een lage prijs voor de benodigde ICT omdat onderzoekers betalen naar gebruik.

De Vancis onderzoekscloud is een geaccrediteerde omgeving. De onderzoeksresultaten zijn te allen tijde herleidbaar omdat de datasets en de gebruikte analytische modellen beschikbaar blijven. Op die manier wordt ook hergebruik van data gestimuleerd.

Vancis maakt het onderzoek van vandaag makkelijk, en het onderzoek van morgen mogelijk!

Klik op één van de blokken om te lezen welke diensten wij bieden.

CLINICAL INTELLIGENCE AS A SERVICE

COLLABORATION AS A SERVICE

RESEARCH AS A SERVICE

REFERENTIES

Het Center for Translational Molecular Medicine (CTMM) gebruikt de VancisCloud als basis voor de high-end app store die zij medisch onderzoekers bieden via TraIT, wat staat voor Translationele Research IT. TraiIT is een plek waar medisch onderzoekers infrastructuur en applicaties kunnen afnemen uit de cloud. Onderzoekers kunnen zich daardoor focussen op hun onderzoek, zonder zich druk te hoeven maken over zaken als rekencapaciteit, opslagcapaciteit, security, privacy, back-up en restore. Naast opslagcapaciteit vinden onderzoekers er applicaties die kunnen helpen bij imaging onderzoek, klinische onderzoeken en genetische onderzoeken, alsmede integratietools die deze apps op een makkelijke manier met elkaar kunnen verbinden.

Lees het interview in ICT/Zorg hieronder.

CTMM - klantcase

Download de klantcase 

  download

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA