ONDERWIJS

Langzaam maar zeker gaat ICT een steeds belangrijkere rol spelen in het onderwijs. Zowel in het voortgezet onderwijs als in het MBO, HBO en WO. Door intensiever gebruik van ICT kunt u uw onderwijs beter afstemmen op de leerstijlen, talenten en mogelijkheden van jongeren. Met als resultaat een grotere doorstroom en een hoger slagingspercentage.

Maar ICT in de klas brengt ook uitdagingen met zich mee. Niet alle docenten zijn even handig met digitale leeromgevingen. Gebruik van ICT brengt bovendien securityrisico’s met zich mee. U wilt niet de volgende school zijn die de voorpagina’s haalt vanwege digitale examenfraude. Gebruik van ICT moet daarom makkelijk, leuk én veilig zijn. En laat dat nu net onze expertise zijn. Vancis maakt uw werk van vandaag makkelijk, en het werk van morgen mogelijk!

De ICT-afdelingen van scholen zijn vaak te klein om de veranderslag vorm te geven die nodig is om optimaal te profiteren van de mogelijkheden van IT. Ze hebben hun handen vol aan het in de lucht houden van de huidige omgeving. Ons advies is daarom: zet uw huidige ICT-afdeling in als regievoerder en besteed de techniek uit aan een specialist. Vancis levert diensten die u in staat stellen om kwalitatief hoogwaardige applicaties aan te bieden aan uw gebruikers – docenten, ondersteunend personeel en leerlingen - afgestemd op hun dynamische vraag. Klik op één van de blokken om te lezen welke diensten wij bieden.

BETROUWBARE WERKPLEK VOOR DOCENTEN EN ONDERSTEUNEND PERSONEEL

VEILIGE DIGITALE LEEROMGEVING VOOR STUDENTEN

VEILIGE EN GOED TOEGANKELIJKE ICT-INFRASTRUCTUUR

REFERENTIES

ROC Leeuwenborgh heeft zijn ICT-omgeving uitbesteed aan Vancis en Advantive. De ICT-afdeling focust zich op de regierol en beweegt zich voornamelijk op het snijvlak tussen onderwijs en ICT. Terwijl de uitvoering in handen ligt van de twee ICT-dienstverleners. Advantive levert alle software die ROC Leeuwenborgh afneemt uit de publieke cloud, Vancis host en beheert alle ICT die de school in eigen beheer houdt. De kracht zit in de combinatie van deze twee partners. Zoals zoveel onderwijsinstellingen streeft ROC Leeuwenborgh een hybride model na. Door twee dienstverleners te kiezen die ieder sterk zijn op hun eigen terrein wordt optimaal in de behoeften voorzien.

Lees het volledige artikel in SchoolFacilities hieronder.

ROC Leeuwenborgh - klantcase

Download de klantcase 

  download

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA