×

31 Oct 2017 13:40

Zojuist een nieuwe vacature geplaatst! Iets voor jou? Bekijk hem hier: https://t.co/4yzh9ZM9M2 https://t.co/UWeYimVNmg

RSRCH ontvangt ISO/IEC 27001:2013 certificaat

2 januari 2018, Amsterdam – Vorige week heeft onze dochteronderneming RSRCH de ISO/IEC 27001:2013 certificering ontvangen. Hiermee toont RSRCH aan dat het bedrijf voldoet aan de hoge internationale eisen van informatiebeveiliging. De hoge eisen gaan over het opzetten, implementeren en continu verbeteren van een informatiebeveiligingssysteem en de beoordeling en behandeling van informatiebeveiligingsrisico’s.

 

“Ik ben enorm trots op het behalen van de ISO/IEC 27001:2013 certificering. Dat het RSRCH Platform een veilige onderzoeksomgeving biedt aan organisaties en onderzoekers wordt met deze stap nog eens expliciet aangetoond,” aldus Managing Director Jeroen Luigjes.

 

Over RSRCH

Het RSRCH Platform is een digitale onderzoeksomgeving voor onderzoekers en onderzoeksorganisaties. RSRCH is een onderdeel van Vancis en biedt het RSRCH Platform aan in samenwerking met Aridhia en MGRID. RSRCH heeft als missie om samenwerking tussen onderzoekers te stimuleren en het makkelijk te maken om te voldoen aan de wet- en regelgeving. Zo kunnen onderzoekers zich focussen op datgene waar ze goed in zijn: het doen van onderzoek. Meer informatie kunt u vinden op www.rsrch.nl

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA