×

31 Oct 2017 13:40

Zojuist een nieuwe vacature geplaatst! Iets voor jou? Bekijk hem hier: https://t.co/4yzh9ZM9M2 https://t.co/UWeYimVNmg

AL DRIE INSTELLINGEN KIEZEN VANCIS VIA SURFCUMULUS

Onderwijsinstellingen die geinteresseerd zijn in de mogelijkheden van SURFcumulus weten ons goed te vinden. Sinds SURFcumulus beschikbaar is voor onderwijsinstellingen, is er veel interesse getoond in onze dienstverlening. Momenteel zijn er tien instellingen waar we mee in gesprek zijn en hebben we inmiddels drie nieuwe klanten erbij.

VANCIS, DE SURFCUMULUS PARTNER

Voor onderwijsinstellingen is het aanschaffen van IaaS diensten, dankzij SURFcumulus, ineens een stuk eenvoudiger geworden. Vancis stelde als één van de eerste aanbieders, direct haar diensten beschikbaar via SURFcumulus. Met haar oorsprong en inmiddels jarenlange ervaring in het onderwijs, biedt Vancis een dienstenpakket aan dat volledig toegespitst is op het onderwijsveld. Daarmee is niet alleen de aanschaf, maar ook de keuze voor úw SURFcumulus partner eenvoudig. Lees onze dienstbeschrijving en ontdek de voordelen van Vancis via SURFcumulus. Vraag hier onze dienstbeschrijving aan.

SURFCUMULUS: GEEN AANBESTEDING, WEL DE BESTE VOORWAARDEN EN UITGEBREIDE ONDERSTEUNING VAN SURFNET

De essentie van SURFcumulus is dat u - als onderwijsinstelling - zonder aanbesteding IaaS- diensten kunt selecteren onder de beste voorwaarden uit een breed spectrum van IaaS-leveranciers. Daarbij ondersteunt SURFnet u onder andere door het operationeel beheer van de platformen voor u uit handen te nemen. Uw bent zelf in controle en bepaalt zelf welke aanbieder tegen welke condities wordt gebruikt. Als instelling concentreert u zich vervolgens alleen op het monitoren en managen van het gebruik. SURFnet treedt op als broker en regisseur van de IaaS-dienstverlening, beheert en bewaakt de keten van dienstverlening en is het gezicht naar de IaaS-leveranciers. Bij SURFcumulus staat de instelling aan het stuur en zorgt SURFnet dat alles blijft draaien. Lees meer over SURFcumulus op de website van SURF

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA