×

31 Oct 2017 13:40

Zojuist een nieuwe vacature geplaatst! Iets voor jou? Bekijk hem hier: https://t.co/4yzh9ZM9M2 https://t.co/UWeYimVNmg

VANCIS BENOEMT NIEUWE CEO EN CFO

16 maart 2017, Amsterdam – Vancis Cloud & Managed Services heeft een nieuwe CEO en CFO benoemd. Cees de Jong, thans COO binnen Vancis C&MS, zal als CEO aan de slag gaan en Frank Custers, tot voor kort financieel directeur van RDC, als CFO.
 
De verkoop van de colocatie activiteiten afgelopen februari en deze wisseling geven Vancis C&MS een nieuwe impuls en focus om haar strategie te realiseren, gericht op verdere groei, portfolio-ontwikkeling en het nog beter ondersteunen van haar klanten. Als marktleider in het onderwijs- en onderzoeksveld bevindt Vancis C&MS zich in een goede uitgangspositie, een verdienste van vertrekkend CEO Paul van Roozendaal, sinds 2012 eindverantwoordelijk voor Vancis. Cees de Jong neemt zijn rol over. “Ik kijk ernaar uit de positie van Vancis te versterken als specialist in het onderwijs- en onderzoeksveld en daarnaast onze marktpositie verder uit te bouwen naar andere sectoren.”
                                                                                   
Johan Miedema, vertrekkend CFO Vancis C&MS, was sinds 2014 werkzaam binnen Vancis en heeft in deze periode een significante bijdrage geleverd aan de professionalisering van Vancis. Recentelijk heeft hij een belangrijke rol gespeeld in de juridische splitsing van de colocatie en cloud/managed services activiteiten van Vancis, waarna Interxion de colocatie activiteiten in februari 2017 overnam. Frank Custers, tot voor kort CFO van RDC, zal per 1 mei de rol als CFO van Vancis C&MS overnemen. De komende weken zullen Paul en Johan hun werkzaamheden overdragen aan hun opvolgers, Cees en Frank.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA